Deltag i konkurrencen

Udfyld dine oplysninger nedenfor for at deltage i konkurrencen om at vinde en rejse for 2 til København inkl. billetter til Cirkusrevyen. Afrejse d. 16. maj 2020. Læs om konkurrencens detaljer her.

  Fornavn:

  Efternavn:

  Telefonnummer:

  E-mail:

  Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidigt, at du bliver tilmeldt Euro Tourists nyhedsmails med gode rejsetilbud, spændende temarejser, rejser på egen hånd og krydstogter.

  Ved deltagelse accepterer du desuden vores Privatlivspolitik, som du kan læse her.

  Betingelser for tilmelding til nyhedsbrev
  Vi opbevarer dine personoplysninger, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os samt vores databehandler. Vi behandler dine oplysninger iht. vores Privatlivspolitik, som du kan finde her. Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand, men vores leverandør af webløsninger til hjemmeside, Inzite Media ApS, har adgang til oplysningerne via systemerne i deres virke som databehandler for Euro Tourist. Dine oplysninger overføres hverken til lande indenfor eller udenfor EU og EØS.

  Afmelding af nyhedsbrev
  Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid afmelde nyhedsbrev igen ved at klikke på ”Afmeld Nyhedsbrev” i det tilsendte nyhedsbrev. Og du kan altid sende en mail til info@eurotourist.dk, så afmelder vi dig.