Krydstogt

Gennem frådende hav, i blikstille vand og under høj, høj himmel… Sig goddag til kysten, naturen og havet!

Tag på et krydstogt og oplev verden fra søsiden, hvor det afslappende liv ombord blandes med aktiviteter. Næsten hver dag anløber skibet nye havne, hvor du, alt efter humør, kan opleve alt fra storslået norsk natur til paradisstrande.

Vi tilbyder krydstogter verden over – ægte oplevelser i unikke farvande.

MSC Cruises
MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. Klik ind på en destination nederst på siden for at se et udpluk af de aktuelle tilbud.

Se MSC Cruises-kataloget online

Norwegian Cruise Lines
En anden mulighed er Norwegian Cruise Lines, der har ruter til eksempelvis Middelhavet, Nordeuropa og Balkan, Caribien, Bermuda og Bahamas, Alaska, Canada og New England samt Panama, Mexico og Sydamerika.

Se Norwegian Cruise Line-kataloget online

Hurtigruten
Tag med Hurtigruten, der siden 1893 har sejlet langs Norges kyst og med ruter til Svalbard, Grønland, Island og Antarktis.

Se Hurtigruten-kataloget online

SeaDream Yacht Club
Tag på krydstogt på luksuriøse yachts med plads til maks. 112 gæster. SeaDream Yacht Club tilbyder ruter til bl.a. Caribien og Middelhavet.

Se SeaDream Yacht Club-kataloget online

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Velkommen ombord!

KrydstogtKrydstogt