2-dages bustur til København inkl. Cirkusrevyen
2 dage • 4-stjernet hotel • Inkl. udflugter • Afrejse d. 13. august 2022

Det er nye tider i Cirkusrevyen, når Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen til sommer igen byder igen indenfor i Teltet på Bakken. Til den tid er Corona forhåbentlig kun en øl, vi drikker, og et pas er det rødbedefarvede, vi kender.

Vi har sammensat en spændende busrejse, hvor du både får en god middag på Restaurant Postgården, oplever den populære revy og samtidig får en spændende ”Københavnertur”. På hjemrejsedagen besøger vi Helsingør og Kronborg, inden turen går hjemover.

Tilmeld dig vores bustur til Cirkusrevyen 2022 ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Cirkusrevyen 2020

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 2.795,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 400,-

Afrejsedato: Lørdag den 13. august 2022
Hjemkomst:
Søndag den 14. august 2022

Opsamlingssteder:
Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus. Forhør om andre påstigningsmuligheder.

Prisen inkluderer:

Kørsel i 4-stjernet bus Nordjylland - København t/r
Kaffe og rundstykker i bussen på udrejsen
Frokost sandwich på udrejsen
1 overnatning inkl. morgenmad på Glostrup Park Hotel ****
Guidet tur i det centrale København
3-retters middag på Postgården
Billet kategori A til Cirkusrevyen
Entré til Kronborg

Program

Dag 1: København og Cirkusrevyen

Bussen starter i Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus mod København. Vi ankommer til vort hotel først på eftermiddagen. Efter indlogering kører vi til det centrale København, hvor der vi tager en lille byrundtur og ser Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christianshavn m.v.

Sidst på eftermiddagen kører vi til Bakken, hvor der først venter os en 3-retters menu på Postgården – og herefter kommer turens højdepunkt, nemlig forestillingen i Cirkusrevyen, hvor vi har billetter i den bedste kategori. Efter forestillingen går turen tilbage til vort hotel.

Dag 2: Strandvejen og Helsingør

Efter morgenmaden starter vi vores hjemrejse, men inden turen går nordover, tager vi en tur ad Strandvejen og helt op til Helsingør. Undervejs kan vi nyde de mange flotte og imponerende villaer, der ligger i det område, der populært kaldes ”Whisky bæltet”.

I Helsingør besøger vi først Kronborg Slot, som er et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssance slotte. Slottet har gennem tiderne både været fæstning, kongelig residens og kaserne. Efter rundvisning, vil der blive lidt tid på egen hånd i Helsingørs gader. Efter denne spændende oplevelse går turen hjemad mod Nordjylland, hvortil vi ankommer først på aftenen.

 

Langtidsferie Spanien
Cirkusrevyen 2020

Anmeldelser fra tidligere rejsende

"Tak for en veltilrettelagt 2-dages bustur til København d. 1. og 2. oktober 2021. Alt fungerede. Dejlig bus, venlig og hjælpsom chauffør, god forplejning på turen. God indkvartering på Glostrup Park Hotel. Busrundtur i København. Turens højdepunkt ikke at forglemme: spisning i restaurant Postgården og derefter Cirkusrevyen. Dagen derpå besøg på Kronborg, hvor der var mulighed for at se en udstilling af Jim Lyngvad. På alle måder en fin tur. Tak."
-
Birgit og Erik, oktober 2021

“Det var en rigtig dejlig tur til København 15.-16. maj. En oplevelse på bakken. Ligeså Kronborg om søndagen. Her var det let at komme til at læse/sætte sig ind i historien, da der ikke var overfyldt med mennesker. Vi blev transporteret i en god bus med hjælpsomme chauffører. Spurgte man om hjælp hos chaufføren, var han altid parat til at give en hjælpende hånd. Altså ros til Euro Tourist og Jørns busser.”
-
Margit, maj 2021

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.