16-dages rundrejse i Argentina & Brasilien

Tag med på en spændende rundrejse i Argentina og Brasilien,  to af verdens mest imponerende lande. På en 15-dages tur kan man ikke opleve det hele, men vi har fundet de mest spændende ting frem, og der er dansk rejseleder med på hele rejsen.

Udover de ”traditionelle” turistmål, Buenos Aires og Iguazu vandfaldene, tilbyder vi også et besøg til  ”Den Danske Pampa”. Et område 3-500 km syd for hovedstaden Buenos Aires, hvortil godt 15.000 danskere udvandrede i perioden 1860-1930. Deres efterkommere lever stadig ”på dansk”. Man har f.eks. stadig danske kirker, kirkegårde og et plejehjem. Men de danske efterkommere bliver mere og mere integrerede i det argentinske samfund, så hvis man vil opleve det ægte danske islæt, er det nu man skal afsted.

Velkommen på en oplevelsestur af format. Turen slutter med et par dage i en af verdens smukkest beliggende byer, Rio de Janeiro i Brasilien.

Tilmeld dig turen ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen til højre.

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 23.995,-

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 5.275,-

Afrejse: Torsdag den 6. oktober 2022
Hjemkomst: Torsdag den 20. oktober 2022

Prisen inkluderer:

Flyrejse Aalborg/København/Billund - Buenos Aires og hjem fra Rio de Janeiro
Fly lokalt i Sydamerika: Bahia Blanca - Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro
Transfer lufthavn - hotel t/r
Bustur til "Den Danske Pampa"
12 nætter på 3-stjernede hoteller inkl. morgenmad
Udflugter og måltider jf. program
Dansk rejseleder og lokal guide

Program for rundrejse i Argentina & Brasilien

Dag 1: Vi flyver fra hhv. Aalborg, Billund og København med KLM via Amsterdam.

Dag 2: Ankomst om morgenen. Efter udlevering af bagage transfer til vores hotel, som ligger i Buenos Aires centrum. Dagen til egen disposition.

Dag 3: Byrundtur med vores danske rejseleder samt en lokalguide. Vi besøger de mest kendte steder i byen. La Boca – det farverige arbejderkvarter, den store kirkegård med bl.a. Evita Perons grav. Eftermiddag på egen hånd. Om aftenen besøges et ”rigtigt” argentinsk tango show.

Dag 4: Heldagstur til Tigre flodens delta. I bydelen Tigre skiftes vejene ud med kanaler, og vi sejler gennem dette flotte område.

Dag 5: Dagen er til egen disposition i Buenos Aires.

Dag 6: Tidlig morgen med bus til Tandil og ankomst straks over middag. Indkvartering på hotellet og efterfølgende byrundtur med besøg på museet for Hans Fugl, der var første dansker på pampaen.

Dag 7: Efter morgenmad går turen med Tres Arroyas med besøg i Den Danske Kirke og kirkegård. Vi kigger også forbi det Dansk/Hollandske plejehjem. Derefter går turen mod El Dorrego til asado (grillaften), tangodans mv. sammen med lokale danske. Overnatning i El Dorrego.

Dag 8: Efter morgenmaden kører bussen os fra Dorrego til Bahia Blanca. Derfra skal vi med fly til Buenos Aires og videre til Iguazu, hvor vi har 3 overnatninger.

Dag 9: Straks efter morgenmaden starter eventyret. I dag skal vi se de store Iguazu-vandfald fra den argentinske side – det er her, man kommer tættest på vandfaldene.

Dag 10: I dag skal vi se Iguazu-vandfaldene fra den brasilianske side . Her har man mere det store overblik.

Dag 11: Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvor vi tager fly til Rio de Janeiro. Her indkvarteres vi de næste 3 nætter.

Dag 12: Om formiddagen skal vi på tur til Corcovado bjerget med den berømte Kristus-statue, som for nylig er kåret som et af den moderne verdens syv vidundere. Herfra til Tijuca skoven, som er den største byskov i verden.

Dag 13: Tur til Sukkertoppen, som er en stor granitklippe, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Rio's skyline. Herefter skal vi opleve det klassiske Rio i bydelen Santa Teresa. Her kan man stadig se spor efter den portugisiske kolonitid.

Dag 14: Dagen kan bruges på en tur langs Copacabana eller Ipanema strandene. Sidst på dagen kører vi til lufthavnen og flyver via Amsterdam tilbage til Danmark.

Dag 15: Sidst på eftermiddagen ankomst til Amsterdam – herefter fly videre til Aalborg, Billund eller København

Der tages forbehold for ændringer i programmets rækkefølge.

Rundrejse i Argentina & Brasilien
Rundrejse i Argentina & Brasilien

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.