2-dages bustur til København inkl. Cirkusrevyen
2 dage • 4-stjernet hotel • Udflugter • Afrejse d. 1. oktober 2021

I 2021 kommer Cirkusrevyen ikke til Nordjylland; derfor må Nordjylland komme til Cirkusrevyen.

Mange nordjyder har haft glæde af at opleve Cirkusrevyen i Aalborg, men da det nu ikke længere er muligt, har vi sammensat en spændende busrejse, hvor du får mulighed for at opleve den populære revy og samtidig få en hyggelig tur til København. Cirkusrevyen, som er Danmarks største, kunne i 2020 fejre Ulf Pilgaards 40. og samtidig planlagte sidste sæson i det store telt. Da omstændighederne har gjort at revyen er aflyst i 2020, har Ulf Pilgaard lovet at tage en sæson mere og han vil derfor være en del af holdet også i 2021. På hjemrejsedagen besøges Helsingør og Kronborg, inden turen går hjemover.

Tilmeld dig vores bustur til Cirkusrevyen 2021 ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Cirkusrevyen 2020

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 2.795,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 400,-

Afrejsedatoer:
- Fredag den 27. august 2021 (UDSOLGT)
- Fredag den 1. oktober 2021

Opsamlingssteder:
Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Haverslev, Randers og Århus. Forhør om andre påstigningsmuligheder.

Prisen inkluderer:

Kørsel i 4-stjernet bus Nordjylland - København t/r
1 overnatning på hotel i Glostrup inkl. morgenmad
Frokost sandwich på udrejsen
Guidet tur i det centrale København
Middag på Bakken
Billet kategori A til Cirkusrevyen
Entré til Kronborg

Program

Dag 1: Byrundtur i København & Cirkusrevyen

Bussen kører fra Frederikshavn via Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev mod København.

Du ankommer til hotellet først på eftermiddagen, hvorefter der er byrundtur med bus i København. Du skal bl.a. se Den Lille Havfrue, Amalienborg og Christianshavn.

Sidst på eftermiddagen køres du til Bakken, hvor der først venter en dejlig middag, og herefter turens højdepunkt, forestillingen i Cirkusrevyen, hvor du har billet i den bedste kategori. Efter forestillingen går turen tilbage til hotellet.

Dag 2: Helsingør & Kronborg

Efter morgenmaden begynder hjemrejsen med en afstikker nordover ad Strandvejen fra København og til Helsingør. Undervejs kan du nyde de mange flotte og imponerende villaer, der ligger i det område, der populært kaldes ”Whisky- bæltet” samt udsigten over Øresund.

I Helsingør besøger du først Kronborg, som er et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssanceslotte. Slottet har gennem tiderne både været fæstning, kongelig residens og kaserne.

Efter besøg på Kronborg og i Helsingør går turen hjemad, og du er tilbage i Nordjylland først på aftenen.

Langtidsferie Spanien
Cirkusrevyen 2020

Anmeldelser fra tidligere rejsende

"Hjemvendt fra en rigtig fin tur til København 15. og 16. maj og med Cirkusrevyen som et fantastisk højdepunkt, vil vi gerne sige tak for en dejlig oplevelse, der fuldt ud svarede til vores forventning, og vi vil med glæde deltage i en tur gennem Euro Tourist en anden gang."
-
Maj 2021

“Det var en rigtig dejlig tur til København 15.-16. maj. En oplevelse på bakken. Ligeså Kronborg om søndagen. Her var det let at komme til at læse/sætte sig ind i historien, da der ikke var overfyldt med mennesker. Vi blev transporteret i en god bus med hjælpsomme chauffører. Spurgte man om hjælp hos chaufføren, var han altid parat til at give en hjælpende hånd. Altså ros til Euro Tourist og Jørns busser.”
-
Maj 2021

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.