3-dages bustur til København inkl. Cirkusrevyen
3 dage • 4-stjernet hotel • Inkl. udflugter • Afrejse d. 19. august 2022

Det er nye tider i Cirkusrevyen, når Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen til sommer igen byder igen indenfor i Teltet på Bakken. Til den tid er Corona forhåbentlig kun en øl, vi drikker, og et pas er det rødbedefarvede, vi kender.

Vi har sammensat en spændende busrejse, hvor du både får en god middag på Restaurant Postgården, oplever den populære revy og samtidig får en spændende ”Københavnertur”. På afrejsedagen besøger vi desuden Camp Adventure ved Rønnede, hvor vi skal op i det nye og spektakulære skovtårn. På hjemrejsedagen besøger vi Helsingør og Kronborg, inden turen går hjemover.

Tilmeld dig vores bustur til Cirkusrevyen 2022 ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Cirkusrevyen 2020

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 3.995,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 800,-

Afrejsedato: 19. august 2022
Hjemkomst:
21. august 2022

Opsamlingssteder:
Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus. Forhør om andre påstigningsmuligheder.

Prisen inkluderer:

Kørsel i 4-stjernet bus Nordjylland - København t/r
Rundstykker og kaffe i bussen på udrejsen
Frokost sandwich på udrejsen
2 overnatninger inkl. morgenmad på Glostrup Park Hotel ****
1 x middag på hotellet
Rundtur i det centrale København
Entré til Skovtårnet
Entré til Rosenborg
Entré til Amalienborg
Entré til Kronborg
3-retters middag på Postgården
Billet kategori A til Cirkusrevyen

Program

Dag 1: Skovtårnet og ankomst til Glostrup

Bussen starter i Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus mod Sjælland og København. Undervejs bliver der serveret morgenkaffe og rundstykker i bussen, og der bliver også tid til en frokostsandwich undervejs.

Inden vi ankommer til hotellet, tager vi en lille afstikker til sydlige Sjælland. Vi skal nemlig besøge det nye og flotte Skovtårn ved Rønnede. Det 45 meter høje skovtårn ligger i Gisselfeld Klosters skove i forbindelse med Camp Adventure. Turen gennem bøgeskoven, op i tårnet og tilbage igen er på i alt 3,2 km og varer ca. 2 timer. Hele turen gennem skoven foregår på en hævet gangsti, hvor også lettere gangbesværede kan færdes.

Efter denne spændende oplevelse kører vi til vores hotel. Middag på restaurant nær hotellet.   

Dag 2: København og Cirkusrevyen

Efter morgenmaden går turen mod det centrale København. Vi skal bl.a. se Den lille Havfrue, Amalienborg, Christianshavn m.v. Der er inkluderet billet til både Rosenborg Slot og Amalienborg Museet. Frokost på egen hånd.

Over middag bliver der tid på egen hånd – måske en strøgtur eller tid til en kop kaffe eller fadøl på en af de mange beværtninger i Nyhavn. Sidst på eftermiddagen kører vi til Bakken, hvor der først venter os en 3-retters menu på Postgården – og herefter kommer turens højdepunkt, nemlig forestillingen i Cirkusrevyen, hvor vi har billetter i den bedste kategori. Efter forestillingen går turen tilbage til vort hotel.

Dag 3: Strandvejen, Helsingør og hjemrejse

Efter morgenmaden starter vi vores hjemrejse, men inden turen går nordover, tager vi en tur ad Strandvejen og helt op til Helsingør. Undervejs kan vi nyde de mange flotte og imponerende villaer, der ligger i det område, der populært kaldes ”Whisky bæltet”.

I Helsingør besøger vi først Kronborg Slot, som er et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssance slotte. Slottet har gennem tiderne både været fæstning, kongelig residens og kaserne. Efter besøget er der blive lidt tid på egen hånd i Helsingørs gader, og herefter går turen hjemad mod Nordjylland, hvortil vi ankommer først på aftenen .

Cirkusrevyen 2022
Langtidsferie Spanien
Cirkusrevyen 2020

Anmeldelser fra tidligere rejsende

"Hjemvendt fra en rigtig fin tur til København 15. og 16. maj og med Cirkusrevyen som et fantastisk højdepunkt, vil vi gerne sige tak for en dejlig oplevelse, der fuldt ud svarede til vores forventning, og vi vil med glæde deltage i en tur gennem Euro Tourist en anden gang."
-
Maj 2021

“Det var en rigtig dejlig tur til København 15.-16. maj. En oplevelse på bakken. Ligeså Kronborg om søndagen. Her var det let at komme til at læse/sætte sig ind i historien, da der ikke var overfyldt med mennesker. Vi blev transporteret i en god bus med hjælpsomme chauffører. Spurgte man om hjælp hos chaufføren, var han altid parat til at give en hjælpende hånd. Altså ros til Euro Tourist og Jørns busser.”
-
Maj 2021

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.