2-dages bustur til Tivolirevyen
København og Sjælland Godt centralt beliggende hotel • Afrejse d. 10. juni 2023

Med Lisbet Dahl i spidsen og James Price som kapelmester vender Tivolirevyen nu tilbage med et brag af et show i Tivoli i sommeren 2023, hvor du godt kan glæde dig til at få brugt dine lattermuskler. Tivolirevyen har det hele og byder på en skarp satire, højt humør og imponerende parodier. Glæd dig til at opleve Lisbet Dahl og James Price sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne Nicolai Jørgensen.

Tilmeld dig vores bustur til Tivolirevyen 2023 ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Cirkusrevyen 2020

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 2.595,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 400,-

Afrejsedato: Lørdag den 10. juni 2023
Hjemkomst:
Søndag den 11. juni 2023

Opsamlingssteder: Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Haverslev, Hobro, Randers eller Århus (forhør om evt. andre opsamlingssteder)

Prisen inkluderer:

4-stjernet bus Nordjylland – København t/r
Kaffe og rundstykker i bussen på udrejse
Frokostsandwich i bussen på udrejse
1 overnatning på Wake Up Copenhagen Bernstorffsgade
1 x morgenmad
Entré til Tivoli
Billet kategori A til Tivolirevyen
Middag 2-retter inkl. 1 øl på Restaurant Viften i Tivoli
Entré til Skovtårnet

Program

Dag 1: Lørdag den 10. juni

Bussen starter i Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus mod København.

Vi ankommer til vores hotel først på eftermiddagen. Inden indlogering kører vi en orienterende byrundtur i det centrale København, hvor der vi bl.a. ser Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christianshavn mv. Herefter kører vi til vores hotel som ligger tæt på Tivoli.

Vi går samlet til Tivoli (ca. 650 m). Revyen starter kl. 17 og varer ca. 2 timer. Efter revyen er der aftensmad i Tivolis restaurant Viften, og herefter har du rig mulighed for at nyde den gamle og smukke forlystelsespark. Entrebilletten til Tivoli er selvfølgelig inkl. i prisen, og du bestemmer selv hvornår du tager tilbage til hotellet.

Dag 2: Søndag den 11. juni

Efter morgenmaden er det tid at vende næsen hjem ad, men på vejen tager vi en lille afstikker til sydlige Sjælland. Vi skal nemlig besøge det nye og flotte Skovtårn ved Rønnede.

Det 45 meter høje skovtårn ligger i Gisselfeld Klosters skove i forbindelse med Camp Adventure. Turen gennem bøgeskoven og op i tårnet og tilbage igen er på i alt 3,2 km og varer ca. 2 timer, hele turen gennem skoven foregår på en hævet gangsti hvor også lettere gangbesværede kan færdes.

Efter denne spændende oplevelse kører vi hjemad mod Nordjylland, hvortil vi ankommer først på aftenen.

 

Langtidsferie Spanien
Cirkusrevyen 2020

Anmeldelser fra tidligere rejsende

"Tak for en veltilrettelagt 2-dages bustur til København d. 1. og 2. oktober 2021. Alt fungerede. Dejlig bus, venlig og hjælpsom chauffør, god forplejning på turen. God indkvartering på Glostrup Park Hotel. Busrundtur i København. Turens højdepunkt ikke at forglemme: spisning i restaurant Postgården og derefter Cirkusrevyen. Dagen derpå besøg på Kronborg, hvor der var mulighed for at se en udstilling af Jim Lyngvad. På alle måder en fin tur. Tak."
-
Birgit og Erik, bustur til Cirkusrevyen, oktober 2021

“Det var en rigtig dejlig tur til København 15.-16. maj. En oplevelse på bakken. Ligeså Kronborg om søndagen. Her var det let at komme til at læse/sætte sig ind i historien, da der ikke var overfyldt med mennesker. Vi blev transporteret i en god bus med hjælpsomme chauffører. Spurgte man om hjælp hos chaufføren, var han altid parat til at give en hjælpende hånd. Altså ros til Euro Tourist og Jørns busser.”
-
Margit, bustur til Cirkusrevyen, maj 2021

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.