5 dages rejse til fantastiske Barcelona
Søndag d. 20. oktober - torsdag d. 24. oktober 2024

Tag med på en solid storby-rejse til Barcelona. Måske har du været i Barcelona før - måske er det dit første møde med Barcelona. Vores rejse er et godt tilbud til dig om at opleve den fantastisk by ved Middelhavet.

Barcelona er en by med en rig historie, som bringer os forbi romer-tid og middelalder. Flere bevægende epoker bringer udviklinger og voldsomheder til byen. I nyere tid er afvikling af De olympiske Lege en markant begivenhed. En begivenhed, der leder ind i en periode, som bringer byen tilbage til fortidens storhed som en central middelhavsby. Den nyere historie er fuld af voldsomme begivenheder, som også afspejler sig i dagens ønske om selvstændiggørelse af Catalonien fra Spanien.

Vi møder sider af denne samfundsudvikling, samtidig med at vi kommer tæt på to store personligheder, der er knyttet til byen: Arkitekten Antoni Gaudí og maleren Pablo Picasso. Vi møder dem i bybilledet og opsøger også Picasso-museet.

Tilmeld dig turen ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Denne tur er lavet i samarbejde med Kulturklub Fokus & Folkeuniversitetet i Aalborg.

   

Rejse til Læsø
Rejse til Læsø

Lars Bang Jensen er vores rejseleder. Han har flere gange besøgt byen med grupper og er en sjælden erfaren afvikler og formidler. Han vil også i Barcelona gøre brug af lokale kræfter. Du kan kontakte Lars Bang Jensen på tlf. 5329 4407, hvis du har spørgsmål til programmet.

Pris pr. person i dobbeltværelse
Kr. 7.900,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.800,-

Øvrige tilvalg:
Aftenudflugt Den spanske landsby kr. 400,-
Koncert i Paulau de la Musica kr. 400,-

Afrejsedato: Søndag den 20. oktober 2024
Hjemkomst: Torsdag den 24. oktober 2024

Prisen inkluderer:

Direkte flyrejse m/Norwegian Aalborg-Barcelona t/r
Check-in bagage på fly
Transfer lufthavn-hotel
4 overnatninger inkl. morgenmad på Hotel Ciutat Vella Barcelona ***
Byvandring dag 2 inkl. entre til Picasso museum
Tapas frokost dag 2
Byvandring dag 3 inkl. guide og entré til Sagrada de Familia
Tur ”på landet” og transfer til lufthavnen dag 5

Program

 • Dag 1: Søndag den 20. oktober

  Kl. 20.05 Afgang fra Aalborg Lufthavn med direkte fly til Barcelona.

  Vi mødes i lufthavnen. Lars vil være på plads i afgangshallen 2 timer før afgang. Du vil modtage information fra rejsebureau Euro Tourist kort før afgang med oplysning om mulighed for selv at tjekke ind hjemme fra. Lars vil være klar til at hjælpe dig i afgangshallen.

  Kl. 22.55 Ankomst til Barcelona.
  Vi kører direkte til vores hotel, der er placeret meget centralt i Barcelona, lige udenfor den gamle bydel og i gåafstand fra de fleste besøgssteder.

 • Dag 2: Mandag den 21. oktober

  Kl. 7.00 Morgenbuffet på vores hotel (inkl.)

  Kl. 9.00 På byvandring i det centrale Barcelona. Vi skal på slentretur ned ad Ramblaen; Barcelonas berømte strøggade. På turen ned mod havet får vi mulighed for at tage hul på byens spændende historie. Vi møder den fine klassiske markedshal Mercat de la Boqueria, og Hotel Oriente, hvor H.C. Andersen indlogerede sig i 1862 og skrev en meget kendt beretning om netop Rambla’en og livet i Barcelona. Vi gør også stop ved Palau Güell - en af arkitekten Antoni Gaudís mest kendte bygningsværker. Alt dette og meget mere sker på vores vej mod havet. På vej tilbage gør vi stop ved Havets Katedral (Basilica de Santa Maria del Mar), en kirkebygning der også har fået sin egen placering i litteraturen med romanen af samme navn. Dermed møder vi også den spanske borgerkrig i 1930’erne, hvor kirken som mange andre kirkebygninger i Spanien blev nedbrændt.

  Tapas frokost inkl.

  På vej tilbage mod vores hotel besøger vi Picasso-museet (inkl.). Vi møder også Katedralen i Barcelona på vores vej mod hotellet.

  Kl. 18.00 Mulighed for at deltage i aftenudflugt til Den spanske landsby inkl. Flamenco-show med beskeden spisning (Tilkøb: 400 kr.). Her bruger vi metro til at komme frem og tilbage.

 • Dag 3: Tirsdag den 22. oktober

  Kl. 7.00 Morgenbuffet på vores hotel (inkl.)

  Kl. 9.00 Byvandring 2: Vi opsøger kirken Sagrada Familia og får dermed mulighed for yderligere at komme tæt på Antoni Gaudis liv. Vi møder det mest langstrakte og mest ambitiøse kirke-projekt i vor tid. Entré og engelsktalende guide inkluderet.

  Eftermiddag på egen hånd.

  Kl. 18.00 Mulighed for at deltage i koncert i Paulau de la Musica (Tilkøb: 400 kr.)

 • Dag 4: Onsdag den 23. oktober

  Kl. 7.00 Morgenbuffet på vores hotel (inkl.)

  Kl. 9.00 Dag på egen hånd i Barcelona.

  Tag fx. på tur med Hop On – Hop Off -bussen og kom en tur forbi de mere decentrale seværdigheder. Du kan også bestille billet på nettet til et besøg i Parc Güell, der ligger oppe bag byen og nemt kan nås med taxa eller med bus. Eller du kan også vælge at gå de ca. 2 kilometer op til parken, men det er en god idé forinden at have sikret dig billet. Et besøg her er absolut anstrengelserne værd. Entré 7-10 euro.

  Kl. 18.00 Mulighed for at deltage i aftenudflugt til Barceloneta; oprindeligt et fisker-samfund nede ved havet. Her opbygges i nyere tid den olympiske landsby. Her opsøger vi en restaurant for aftenspisning. Her bruger vi metro til at komme frem og tilbage.

 • Dag 5: Torsdag 24. oktober

  Kl. 7.00 Morgenbuffet på vores hotel (inkl.)

  Straks efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og tager på en tur ”på landet”. Først besøger vi Montserrat som ligger vest for Barcelona. Her ligger et Benediktiner kloster, hvorfra der er en fantastisk udsigt til Barcelona og Middelhavet. Montserrat er Cataloniens hellige bjerg, og der er både en betagende natur, og på klosteret er der flere spændende værker af Subirachs (billedehuggeren bag den moderne facade på Sagrada Familia). Udflugt er inkl.

  Frokost på egen hånd.
  Efter besøget her kører bussen os direkte til lufthavnen.

  Kl. 16.10 Afgang med fly mod Aalborg.

  Kl. 19.10 Ankomst Aalborg

Cirkusrevyen 2020

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.