Oplev De Forenede Arabiske Emirater & Oman

Fra futuristiske byer med imponerende skyskrabere til ørkener med uberørte strande. Tag på en rejse med en skøn blanding af skønhed og ultramoderne luksus.

Dubai skal være vært for Expo 2020 i oktober 2020. Vi giver dig mulighed for at kombinere et krydstogt med et besøg på Expo 2020, enten som et udflugtsmål eller nogle dages ophold i Dubai.

Priser fra kr. 8.999,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Flyrejse t/r
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord

Rejserute

DagHavnAnkomstAfrejse
1SøndagDubai, Forenede Arabiske Emirater--
2MandagDubai, Forenede Arabiske Emirater-21:00
3TirsdagAbu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater06:0020:00
4OnsdagSir Bani Yas Island, Forenede Arabiske Emirater07:0017:00
5TorsdagPå havet--
6FredagMuscat, Oman07:0017:00
7LørdagDubai, Forenede Arabiske Emirater13:00-
8SøndagDubai, Forenede Arabiske Emirater--

Afrejse fra Dubai hver søndag:
15. november - 6. december 2020 og 20. december 2020 - 4. april 2021

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Lirica.

MSC Lirica tilbyder dig en karakteristisk og klassisk krydstogtsoplevelse med fokus på elegance, komfort og gæstfrihed i MSC Cruises' fineste tradition for middelhavslivsstil. Der er en atmosfære med afslappet rummelighed overalt, storslået indvendig udsigt fra foyeren samt uhindret havudsigt fra stuernes vinduer, der går fra gulv til loft. Men du finder også et hav af intime områder, som den flotte Beverly Hills Bar eller Lord Nelson Pub i traditionel engelsk stil, den perfekte tilflugtssted til en drink før aftenshowene. Dette miljøvenlige skib har en blanding af moderne og traditionelt design.

Broadway Theatre er en moderne nyfortolkning af traditionelt tilsnit. På dette skib skal aftenshowene bestilles ombord. Der kan bestilles plads på tre hurtige måder: etabler forbindelse til skibets interne netværk (gratis via Wi-Fi) med din mobil eller tablet, brug touch-skærmene, som er placeret rundt omkring på skibene, eller bed personalet om hjælp.

MSC Cruises har tilføjet rummelige nye kahytter med balkon, der vil glæde vores gæster med en fantastisk panoramaudsigt. Vi har udbygget restauranterne og buffeterne for at kunne byde på et endnu større udbud af lækkerier, og vi har udvidet med et 319 m² stort område til musik og dans.

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.