Oplev De Forenede Arabiske Emirater, Bahrain & Qatar

Fra futuristiske byer med imponerende skyskrabere til ørkener med uberørte strande. Tag på en rejse med en skøn blanding af skønhed og ultramoderne luksus.

Dubai skal være vært for Expo 2020 i oktober 2020. Vi giver dig mulighed for at kombinere et krydstogt med et besøg på Expo 2020, enten som et udflugtsmål eller nogle dages ophold i Dubai.

Priser fra kr. 9.399,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Flyrejse t/r
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord

Rejserute

DagHavnAnkomstAfrejse
1LørdagDubai, Forenede Arabiske Emirater-23:00
2SøndagAbu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater07:0021:00
3TirsdagSir Bani Yas Island, Forenede Arabiske Emirater08:0017:00
4OnsdagPå havet--
5TorsdagBahrain08:0018:00
6FredagDoha, Qatar07:0016:00
7LørdagDubai, Forenede Arabiske Emirater09:00-
8SøndagDubai, Forenede Arabiske Emirater--

Afrejse fra Dubai hver lørdag:
5. december 2020 - 6. marts 2021

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Seaview.

Den unikke MSC Seaview Panorama Pool tilbyder bjergtagende havudsigter og solstole specielt designet til at du kan opholde sig tæt på poolen. MSC Seaview Waterfront Boardwalk på dæk 8 tilbyder adgang til et stort udvalg af restauranter og barer. Fra glas-gangbroen på dæk 16 kan du nyde en utrolig udsigt til havet fra oven.

Forbundet til det øverste dæk med to panorama-elevatorer findes Sunset Beach Pool, som byder på masser af plads i solen såvel som betagende udsigter. Det store atrium med glasvægge strækker sig over 4 etager og udgør et atmosfærisk sted at nyde live underholdning, mens de to catwalks med glas-gulv giver dig spektakulære udsyn til havet.

MSC Aurea Spa er et luksuriøst balinesisk spa, som tilbyder signatur behandlinger, der giver velvære i krop og sjæl. Spa-afdelingen byder også på skønhedssalon og neglebutik - så du kan blive forkælet fra top til tå. Skibet har fitnesscenter udstyret med nyeste teknologi indenfor cardio og styrketræningsudstyr. Her findes et stort udvalg af fitnesskurser og træningsprogrammer.

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.