Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Belgien & Holland

Oplev den nordiske charme på et krydstogt i Nordeuropa med MSC Cruises. Nordeuropa er noget ud over det sædvanlige med en perlerække af interessante og usædvanlige destinationer. Her kan du udforske nogle af de fjerneste og mest uberørte egne af planeten, hvor naturen viser sig fra sin smukkeste side. Samtidigt oplever du nogle af de mest fascinerende byer i verden.

Priser fra kr. 3.749,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfrejse
1SøndagHamburg, Tyskland-19:00
2MandagPå havet--
3TirsdagLe Havre, Frankrig08:0022:00
4OnsdagSouthampton, Frankrig07:0020:00
5TorsdagZeebrugge, Belgien10:0020:00
6FredagRotterdam, Holland09:00-
7LørdagRotterdam, Holland-06:00
8SøndagHamburg, Tyskland07:00-

Afrejse fra Hamburg søndage:
3. - 17. maj og 13. september - 18. oktober 2020

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Preziosa.

Tag på luksuskrydstogt over hele verden ombord på øko-skibet MSC Preziosa, og nyd den dejlige middelhavslivsstil. Vore skibes klassiske design og detaljerede håndværk omfatter en ægte piazza i sten, og enestående detaljer, såsom elegante trapper med Swarovski-krystaller og en magisk infinity-pool.

Prisbelønnede favoritter som MSC Aurea Spa med skønheds- og Wellness-behandlinger, der fjerner alle spændinger. Vi du være mere privat, finder du separeret luksus i MSC Yacht Club, med eksklusive suiter, butlerservice, særlige bekvemmelighedsindretninger og private dæk. Her får du privilegeret tilgang til en fritid i verdensklasse om bord, med et komplet kasino og et teater i Broadway-format.

Oplev faciliteter, der udelukkende tilbydes på MSC Preziosa, soldækket for voksne, hvor der tilbydes spabehandlinger samt Tiki-baren for børn og teenagere.

Fra det våde og sjove vandland for børn Doremi Castle, til Vertigo, den længste enkeltpersons-vandrutschebane på de syv have, som i øvrigt blev udnævnt til 'Bedste Innovation' af Cruise International i 2013, er der alt, hvad børn og teenagere har brug for.

Det åbne køkken på restaurant Galaxy tilbyder dejlig mad hele dagen og et panoramisk diskotek, der holder festen kørende til langt ud på natten.

Du kan opleve alt dette og mere i dit eget tempo på MSC Preziosa, mens du nyder middelhavslivsstilen og hvert øjeblik til det fuldeste, mens du rejser til de smukkeste steder på kloden.

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.