Firmarejse til Berlin

– Med bus og chauffør til rådighed

I Berlin smelter historiens mindesmærker sammen med spændende oplevelser og gør storbyen til en sammenblanding af energi, puls og aktivitet. Berlin er ungt, hipt og fyldt med historie. I Berlin finder I de nyeste designere, fascinerende graffitikunst og en helt særlig lyst til livet.

Byen har i løbet af sin meget omskiftelige status spillet en stor rolle i mange verdenshistoriske begivenheder og er efter murens fald igen blevet et af de vigtigste kulturelle og politiske centre i Europa. Berlin, der et Tysklands hovedstad, er også hjemsted for den tyske regering og parlamentet.

Tag på firmarejse til Berlin: Europas mest trendy storby. Her får I oplevelser for alle sanser og enhver smag.

Berlin 4 dage/3 nætter
Fra kr. 1.695,- pr. person
v/40 betalende deltagere

4 dage/3 nætter fra kr. 1.695,- pr. person

v/40 betalende deltagere

Prisen inkluderer:
Busrejse fra Jylland/Fyn-Berlin t/r
Bus og chauffør til rådighed under opholdet
3 nætter i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
Morgenmad på hotellet
Afgift til Rejsegarantifonden og EU-ansvarsforsikring

Tillæg for ophold i enkeltværelse.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.

Vi hjælper gerne med et komplet besøgsprogram eller forslag til besøgsmuligheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Besøgsforslag

Berlin har en spændende historie, som I bør møde på jeres firmarejse. Besøg fx:

Reichstag – Se et bygningsværk i særklasse, Deutscher Bundestag. Her holder den tyske regering til, og I må ikke snyde jer selv for en tur op i den berømte kuppel, hvor I har en fantastisk udsigt over hele Berlin.
Rotes Rathaus – Kælenavnet for Berliner Rathaus. En bygning med en helt unik facade, der består af røde klinker.
Brandenburger Tor – Spillede en vigtig hovedrolle ved Murens fald i 1989. Et stærkt symbol på Berlin.
Fernsehturm – 368 meter højt fjernsynstårn med roterende restaurant i toppen.
Gedächtniskirken – Kirke på Kurfürstendamm, der blev renoveret efter at være blevet bombet under 2. verdenskrig.
Unter den Linden – Nyd en slentretur på Unter den Linden, som er en af Europas mest smukke og imponerende boulevarder: 60 m bred, træer i to rækker og 1,5 km lang.
Check Point Charlie – Den mest kendte af grænseovergangene mellem Øst- og Vestberlin, mens byen var delt. Her kan I besøge et museum om Berlinmuren, hvor der bl.a. vises eksempler på flugtforsøg og et 24 m. langt stykke af muren.
DDR Museum – Et interaktivt museum, der beskriver hverdagen i det tidligere ØstBerlin.
Hohenschönhausen – Det berygtede Stasi-fængsel, hvor tusindvis af politiske fanger passerede igennem, og hvor I får et skræmmende indblik i politisk kontrol og forfølgelse – bl.a. ved at tale med nogle af de tidligere fanger.
Berliner Unterwelten – Her bliver I ført igennem nogle af Berlins hemmelighedsfulde og glemte bunkeranlæg.
East Side Gallery – Ingen firmarejse til Berlin uden kunst, graffiti og sprælske oplevelser. Kreativitet og historie følges ad på East Side Gallery, som er en 1.316 m lang rest af Berlinmuren. Muren er udsmykket af 118 kunstnere fra 21 lande. De 106 motiver, der er malet på den østlige side af muren, relaterer sig til de politiske forandringer i 1989 og 1990.

På jeres firmarejse i Berlin er der ligeledes rig mulighed for at shoppe igennem i den trendy storby, der bugner af shoppingmuligheder – eksempelvis det enorme KaDeWe varehus, det overvældende ALEXA-shoppingcenter, det elegante Galeries Lafayette og det hyggelige marked Winterfeldmark.

Udflugtsmuligheder

Sachsenhausen – Besøg den tidligere koncentrationslejr Sachsenhausen, der er beliggende i Oranienburg ca. 45. km nord for Berlin. Sachsenhausen blev bygget i sommeren 1936 og fungerer i dag som museum og mindested.
Potsdam – Beliggende ca. 30 km syd for Berlin med slottene Sans Souci med Neues Palais og Park samt Cecilienhof, hvor Potsdamer-konferencen fandt sted med datidens stormagtsledere Stalin, Truman og Churchill.

 

Indkvarteringsforslag

 

Upper Room Hotel
Rankestrasse 3, D-10789 Berlin
Tel.: +49 30 252 026 33

Et 3-stjernet hotel beliggende i Vest­berlin i gåafstand fra Kurfür­sten­damm og Gedächtniskirche samt mange af byens seværdigheder. Hotellet ligger tæt ved flere busstoppeste­der, togstationer samt U-Bahn.

Hotellet har døgnåbent reception, to morgen­madsloka­ler, bar, elevator, sikkerhedsbokse, rum til opbevaring af bagage på ankomst- og afrejse­dag samt gratis WI-FI. Hotellet har 54 værelser med bad/toilet, satellit-tv, sikkerhedsboks, hårtørrer, mini-bar og WLAN internetadgang (gra­tis). Ved ankomsten betales et depositum på €20,- pr. person, som tilbagebetales ved afrejse.

Basispris 3- og 4-sengsværelser. Tillæg for indkvartering i dob­belt- og enkeltværelser.

Læs mere på www.upper-room-hotel.de