Göteborg, Kiel, Lübeck & Ribe
4 dages rundrejse • 14. - 17. oktober 2023

Tag med på en spændende rundrejse, hvor vi opsøger kunst og kultur. En nordisk rejse som fortæller om, hvordan vandet har bundet os sammen gennem århundreder.

Vi oplever byernes forskellige udviklinger, hvor tidsperioder nogle gange får lov til sætter afgørende spor, som stadig genfindes i byen idag.

Rundrejse på Java & Bali

Prisinformation

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 4.750,-

Tillæg: Enkeltværelse kr. 850,-

Afrejse: d. 14. oktober 2023
Hjemkomst: d. 17. oktober 2023

Prisen inkluderer:

Bus Aalborg, Brønderslev, Hjørring – Frederikshavn
Færge Frederikshavn – Göteborg inkl. morgenbuffet
1 overnatning inkl. morgenmad på Spar Hotel Majorna*** i Göteborg
2-dags transportkort til sporvogne og busser i Göteborg
Færge Göteborg – Kiel inkl. indvendig 2-sengs kahyt, aftenbuffet og morgenbuffet
Transport Kiel – Lübeck
1 overnatning inkl. morgenmad på Park Inn by Radisson**** hotel i Lübeck
Transport Lübeck – Nordjylland

Dagsprogram

 • Dag 1: 14. oktober

  Udrejse fra Frederikshavn med morgensejlads Frederikshavn - Göteborg. En overnatning på centralt hotel i Göteborg, som vi oplever fra bus og sporvogn. Besøg på Kunstmuseet i Göteborg, hvor vi blandt andet skal hilse på spændende Skagen-kunst. Evt. mulighed for koncert i Göteborg Opera.

  Vi kan umuligt nå det hele på denne tur, men vi har sammensat et program, hvor man får et godt indryk af byen, og hvad den har at byde på.

 • Dag 2: 15. oktober

  Efter en hel dag i Göteborg er der natsejlads til Kiel med spændende buffet-spisning, og inden ankomst til Kiel en god morgenbuffet ombord på skibet.

 • Dag 3: 16. oktober

  Ankomst til Kiel kl. 09:45. Efter et kort besøg i Kiel kører vi mod hansestaden Lübeck, hvor vi indkvarteres på centralt beliggende hotel. Lübeck er en by der engang var en dominerende magtfaktor i hele Norden. Her var i middelalderen sæde for Bystaterne, der var organiseret i det såkaldte Hansa-forbund.
  Mulighed for at deltage i fællesspisning på en god restaurant.

 • Dag 4: 17. oktober

  Efter morgenmaden kører vi til Ribe, hvor der er mulighed for at deltage i udflugt til Ribe Kunstmuseum. Vi ligger også vejen forbi det berømte museum Tirpitz ved Blåvand, inden turen går mod Nordjylland, hvor vi lander først på aftenen.

Rundrejse på Java & Bali

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.