Rejse til Gran Canaria

Gran Canaria har alt, hvad hjertet begærer. Geografisk er Gran Canaria afrikansk, politisk er den spansk, og kulturelt en fin blanding af begge. Man kan opleve mange forskellige slags naturfænomener: Vulkaner, skove, vandfald, grønne bjerge, palmelunde og flotte slugter.

Alle byer kan nås på få timer, fra storbyen Las Palmas med utallige historiske minder, til små øde landsbyer, hvor de lokale stadig stopper op, når de ser en turist.

Her er altid et meget behageligt klima, over 60 km fine sandstrande med smukke strandpromenader, masser af restauranter og forlystelser, og er du til naturoplevelser, kan du f.eks. udforske de forskellige naturreservater og endda se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser.

Langtidsferie på Gran Canaria

Vi tilbyder skønne langtidsferier på Gran Canaria. Tilbring 3 uger under solens varme stråler i en dejlig ferielejlighed.

Vi har udvalgt 3 fine lejlighedskomplekser i de bedste turistområder, nemlig Maspalomas på sydspidsen af øen, det livlige Puerto Rico, som regnes for et af det varmeste steder på Gran Canaria, og sidst den hyggelige og lidt mere mondæne Puerto de Mogan.

I bliver fløjet direkte fra Aalborg til Gran Canaria, hentet i lufthavnen og bragt til jeres valgte overnatningssted. Resten er op til jer. Vi er naturligvis behjælpelige med forslag og idéer til udflugter samt evt. booking af udlejningsbil.

Rejse til Gran Canaria

Priseksempler: Langtidsferie på Gran Canaria

Pr. person i dobbeltværelse:

v/ophold på Solana Puerto Rico:
Fra kr. 7.995,- pr. person

v/ophold på Tisalaya Park Maspalomas:
Fra kr. 8.650,- pr. person

v/ophold på Cordial Mogan Valle - Puerto de Mogan:
Fra kr. 12.475,- pr. person

Forhør venligst om priser på andre hoteller.

 

Prisen inkluderer:

Flyrejse Aalborg - Gran Canaria t/r
Transfer lufthavn - lejlighedshotel t/r
21 overnatninger på valgt lejlighedshotel

Priserne er frapriser og afhænger af rejseperioden samt pladssituationen. Vi tager forbehold for ændringer.