Smukke naturscenerier, fjorde og fjelde

I Norge findes de smukkeste naturscenerier, verdenberømte fjorde og fjelde. Glæd jer til at opleve Norges fjordland. Utrolige landskaber i den spektakulære Geirangerfjord og den smukke Sognefjord. Lad jer blive fortryllet af de lange sommernætter og en verden af sagaer og myter.

Norge er et af de få lande i verden, som faktisk har fire årstider. Den fantastiske variation i det norske landskab udvisker grænserne mellem årstiderne. Du kan gå på ski, dykke, fiske, klatre, vandre på isbræer, rafte eller køre med slæde og rensdyr næsten hele året.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Norge 8 dage/7 nætter
Rundrejse fra kr. 7.255,-

8 dage/7 nætter
Rundrejse fra kr. 7.255,- pr. person

Prisen inkluderer:

 • Færgeoverfart for bus og passagerer: Hirtshals – Kristiansand. Hjemrejse: Oslo – Kiel med Color Line
 • 1 x overnatning i 2-sengskahyt med bad/toilet ombord på Color Line
 • 1 x morgenmadsbuffet på færge
 • 6 x overnatninger på hoteller
 • 6 x morgenmadsbuffet
 • 6 x aftensmad på hotel
 • Engelsktalende rejseleder v/byrundtur i Bergen og Oslo
 • 1 x fjordkrydstogt i Sognefjorden (Gudvangen – Kaupanger)
 • 1 x fjordkrydstogt i Geirangerfjorden (Hellesylt – Geiranger)
 • 1 x entré til friluftmuseet Maihaugen i Lillehammer
 • Færgetransport i Norge jf. program

Bemærk! Ovenstående pris inkluderer IKKE bustransport under rejsen i Norge. Vi udarbejder gerne et tilbud, hvor al transport er inkluderet – kontakt os!

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Danmark
Overnatning og aftensmad i Kolding.

Dag 2: Hirtshals – Kristiansand – Stavanger
Turen går nordpå, og ved middagstid når I til Hirtshals. Efter en godt 3-timers færgeoverfart ankommer I til Kristiansand, hvor I kører videre mod Stavanger – byen, der er kendt som “oliemetropol”.
Aftensmad og overnatning.

Dag 3: Stavanger – Byrundtur i Bergen
Langs Sørfjord går turen gennem Kinsarvik og Odda til Hardangerfjord. Ved det brusende vandfald Låtefoss er der tid til en foto-pause. Herefter sætter I kurs mod hansestaden Bergen. På en byrundtur ser I bl.a. den gamle, smalle træhuse på Bryggen – Bergens vartegn og en seværdighed, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.
Aftensmad og overnatning.

Dag 4: Bergen – Sogndal
I forlader Bergen og kører videre langs Hardangerfjordene i “Sognet”, Norges største fjordsystem. I ankommer til Gudvangen, som om sommeren fungerer som havn for krydstogtskibe. Byen har en smuk beliggenhed omgivet af dramatiske bjerge. Turen går videre langs Sognefjorden – den længste og dybeste fjord i Norge og den 2. længste i verden. En funklende, blågrøn fjord, der baner sig vej gennem de stejle, skovdækkede bjergvægge. I slutter dagen i Sogndal.
Aftensmad og overnatning.

Dag 5: Sogndal – Geiranger
Efter morgenmaden sættes kursen mod Geiranger. Via Fjærland-tunnelen når I til Skei, som ligger smukt ved Jølster-søen.Turen går videre til Olden, der har en idyllisk beliggenhed ved Innvikfjord. Her er der mulighed for en udflugt til den berømte Briksdalsbreen, som er en bræarm til Jostedalsbreen. Før I ankommer til Geiranger, kan det anbefales at tage en afstikker til det 1476. m høje, betagende udsigtspunkt “Dalsnibba”, som ligger syd for Geirangerfjorden. Selv om sommeren er udsigtspunktet ofte dækket af sne.
Aftensmad og overnatning i Geiranger.

Dag 6: Geiranger – Lillehammer – Hamar
Morgenmad på hotellet og viderefart i retning mod Trondheim. I Eidsdal venter en kort færgeoverfart til Linge. Her begynder den eventyrlige fjeldvej “Trollstigen”, som i 11 hårnålesving fører jer op i 700 meters højde, og som på halvvejen byder på udsigt til et imponerende vandfald. Herefter går turen videre til Norges 3. største by Trondheim med den berømte Nidaros Domkirke. Til sidst ankommer I til Lillehammer, der var vært for Vinter-OL i 1994.
Aftensmad og overnatning i Hamar.

Dag 7: Hamar – Oslo – Kiel med Color Line
Morgenmad og viderefart langs Mjøsa-søen mod Oslo, hvor I får en byrundtur. Om eftermiddagen venter en færgeoverfart til Kiel. Det moderne skib af krydstogtskarakter byder på alverdens behageligheder, som I kan nyde undervejs.
Overnatning ombord på færgen.

Dag 8: Ankomst til Kiel og hjemrejse