Tag på grupperejse til Skt. Petersborg

Skt. Petersborg, Petrograd, Leningrad – få byer har gennem historien haft så mange navne som Skt. Petersborg. I 1991 efter Sovjetunionens sammenbrud blev det ved en folkeafstemning vedtaget, at byen igen skulle hedde Skt. Petersborg. Byen er de senere år blevet gennemrenoveret og fremstår i dag smukkere end nogensinde. En spændende destination for grupperejser.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Skt. Petersborg 7 dage/6 nætter
Fra kr. 2.720,- pr. person

7 dage/6 nætter
Fra kr. 2.720,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Færgeoverfart for bus (14 m.) og passagerer: Travemünde – Helsinki – Travemünde med Finnlines
  • 3 x overnatning i 4-sengskahytter med bad/toilet ombord på Finnlines
  • 3 x morgenmad ombord på færgen
  • 3 x overnatninger på 3-stjernet hotel
  • 3 x morgenmadsbuffet
  • 3 x aftensmad på hotel
  • Engelsktalende rejseleder fra dag 3 til dag 6
  • 4-timers byrundtur i Skt. Petersborg med guide
  • Registreringsgebyr i Rusland

Bemærk! Ovenstående pris inkluderer IKKE bustransport under rejsen samt transport til/fra Travemünde. Kontakt os gerne for et tilbud, hvor al transport er inkluderet.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Afrejse fra Travemünde i Tyskland
Afrejse fra Travemünde, hvor I går ombord på en Finnlines-færge, der skal sejle jer til Helsinki. Overnatning ombord.

Dag 2: Travemünde – Helsinki
Dagen starter med en overdådig morgenbuffet, og herefter er der rig mulighed for at nyde godt af det moderne skibs bekvemmeligheder. I finder et væld af aktiviteter ombord: sauna, whirlpool, restauranter og barer. Endnu engang overnatter I ombord.

Dag 3: Helsinki – Skt. Petersborg
Om morgenen ankommer I til Helsinki. Morgenmad ombord, og herefter går I i land. Nu går turen gennem Finland langs kysten. Via Porvoo og Lappeenranta ankommer I til den finsk-russiske grænse ved Vyborg. Ved grænseovergangen mødes I med jeres engelsktalende rejseleder. Dagen slutter i Skt. Petersborg.
Aftensmad og overnatning.

Dag 4 og dag 5: Skt. Petersborg
Jeres første dag i Skt. Petersborg begynder naturligvis med en byrundtur. Herudover tilpasses besøgsprogrammet efter jeres ønsker. Besøg f.eks. den verdensberømte Eremitage, Isak-katedralen eller Peter-Paul-fæstningen. En udflugt til Pusjkin og et besøg på Katarinapaladset med ravkammeret er et must. Vi arrangerer også gerne en udflugt til Pavlovsk eller Peterhof for jer.
Aftensmad og overnatning.

Dag 6: Skt. Petersborg – Helsinki
Om morgenen forlader I Skt. Petersborg. Rejselederen er med jer indtil Vyborg. Herefter går turen videre mod Helsinki og ombord på en Finnlines-færge for overfart til Travemünde.
Overnatning ombord.

Dag 7: Ankomst til Travemünde og hjemrejse
Morgenmad ombord. Der er tid til afslapning, inden skibet om aftenen lægger til i Travemünde.

Bemærk: Visum er påkrævet for at rejse ind i Rusland.