Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City er Vietnams største by og landets finanscentrum. Det er en by fyldt med kontraster, smagfuld mad, spændende kultur og fabelagtig shopping.

Ho Chi Minh City er delt op i distrikter, hvilket gør byen nem at finde rundt i. Distrikt 1 og 3 er perfekte for turister – her er I i gåafstand til de fleste seværdigheder. I distrikt 1 findes bl.a. Notre Dame katedralen, postkontoret med det store portræt af Ho Chi Minh, Dong Khoi samt markeder og masser af gode restauranter. Distrikt 3 byder bl.a. på Genforeningspaladset og museet for krigsforbrydelser.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

   Ho Chi Minh City m/fly 8 dage/7 nætter
   Fra kr. 6.750,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Ho Chi Minh City t/r inkl. skatter/afgifter + bagage
  • Privat lufthavnstransport t/r
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Morgenmad under opholdet
  • Afgift til Rejsegarantifonden
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.

Seværdigheder i Ho Chi Minh City

War Remnants Museum – Museet fortæller historien om Vietnamkrigen og hvordan denne har haft effekt på det vietnamesiske folk. Oplev bl.a. tidligere fængselsceller, tanks, helikoptere og fly fra krigen.
Det centrale postkontor – Det centrale postkontor er en smuk gammel bygning i fransk stil. På endegavlen findes et stort portræt af Ho Chi Minh.
Operahuset – Det majestætiske operahus er bygget i fransk stil og er en påmindelse om, at byen engang var hovedstad i Fransk Indokina i starten af det 20. århundrede.
Tao Dan Park – En stor bypark, der byder på smukt anlagte haver, tennisbaner, swimmingpool, thai-chi kurser og et buddhistisk tempel. Parken er en fredelig oase midt i storbyen.
Saigon Skydeck – Nyd en fantastisk 360-graders udsigt over Ho Chi Minh City fra Saigon Skydeck, som ligger i Bitexco Financial Tower. Udsigtsplatformen ligger i 262 meters højde.
Notre Dame katedralen – Selvom størstedelen af vietnameserne er buddhistiske, er denne kirke en af de største og mest ikoniske attraktioner i Ho Chi Minh City.
Pham Ngu Lao Street – Hvis I leder efter lækker mad, markeder og gode overnatningssteder, er Pham Ngu Lao Street stedet! De lokale kalder området “khu tay ba lo”, som betyder “de rygsækrejsendes område”.
Vinh Nghiem Pagoda – Den betagende pagode er kendetegnet ved sin forfinede form og de smukke haver, der omgiver den. Her findes også en gigantisk gylden Buddha-figur.

Indkvartering

 

TTC Hotel Deluxe Saigon
20 – 24 Dong Du Street, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City
Tel.: (+84) 38 277 670

TTC Hotel Deluxe Saigon har en fremragende beliggenhed i Distrikt 1 og er det ideelle udgangspunkt for at opleve Ho Chi Minh City. Med en beliggenhed kun 0.3 km fra byens centrum, er man som gæst godt placeret til at nyde byens attraktioner og aktiviteter. Hotellet ligger i Saigons naturskønne flodområde og inden for afstand til store handelscentre og underholdningssteder såsom Ho Chi Minh-museet, Ben Thanh marked, Notre Dame Cathedral, Independence Palace osv.
Hotellet tilbyder et udvalg af førsteklasses faciliteter såsom roomservice døgnet rundt, gratis trådløs internetadgang på alle værelser, døgnåben reception og bagageopbevaring.

Asian Ruby Park View Hotel
100 Le Lai Street, Ben Thanh Ward, Quận 1, Ho Chi Minh City
Tel.: +84 28 39251555

Asian Ruby Park View Hotel ligger kun 10 minutters gang fra Ben Thanh Market og tilbyder komfortable værelser i distrikt 1. Hotellet har døgnåben reception samt gratis trådløs internetadgang. Alle værelser har aircondition og er udstyret med pengeskab og skrivebord. Værelserne har også kabel-tv, køleskab og elkedel.

Hotellets restaurant serverer lækre vietnamesiske, asiatiske og europæiske retter.

Læs mere på http://www.asianrubyparkview.com/