Oplev ægte tysk julestemning i Hamburg
3 dage • 4-stjernet hotel • Dansk rejseleder

Tag med på juletur til Hamburg! Hamburg har nogle af de bedste og flotteste julemarkeder i Tyskland. I julemånederne vrimler Hamburgs indre by med hyggelige julemarkeder. Det største ligger på den historiske rådhusplads, og her sælges alt fra kunsthåndværk til julepynt og julelækkerier. Prøv også det utraditionelle julemarked i St. Pauli eller det nye marked på Jungfernstieg langs med BinnenAlster.

Gamle hestevogne, pyntede grantræer, julemusik og duften af brændte mandler bidrager alt sammen til den herlige julestemning. Nyd Hamburg på denne 3-dages tur, hvor vi har sammensat et program med helt specielle juleoplevelser. Der vil også være tid til at udforske Hamburg på egen hånd.

Juletur til Hamburg

Pris pr. person i delt dobbeltværelse:
Kr. 2.695,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 475,-

Afrejse: 29. november 2019
Hjemkomst: 1. december 2019
Opsamlingssteder: Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev

Prisen inkluderer:

4-stjernet bus Nordjylland - Hamburg t/r
2 overnatninger på 4-stjernet hotel i Hamburg
2 x morgenmad
Guidet tur til Hamburgs julemarkeder med julemanden
Sejltur inkl. gløgg og julekage
2-timers byrundtur i Hamburg
Dansk rejseleder
Lokal turistskat

Dagsprogram

Dag 1

Bussen starter i Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalbprg og Haverslev mod Hamborg. Stop ved den dansk/tyske grænse. Efter ankomsten til Hamburg  venter en rundtur til Hamburgs julemarkeder i selskab med ingen ringere end chefen for det hele: Julemanden. Du kan glæde dig til en dag med julegodter, glitrende lys, kunsthåndværk, julemusik og socialt samvær. Herefter kører vi til vores hotel.

 

Dag 2

Efter morgenmaden tager vi på en byrundtur i hansestaden. Hamburg er spændende, moderne og sympatisk, og samtidigt en by fuld af modsætninger, hvilket I vil opleve på jeres tur rundt i byen. Turen afsluttes med en sejltur, hvor vi skal nyde et glas gløgg og julekage.

Eftermiddagen er på egen hånd, men guiden er behjælpelig med endnu en tur til julemarkederne. Tag dig tid til at opleve hvert enkelt julemarked, og nyd stemningen i den festligt dekorerede by. Et af højdepunkterne er Hamburgs juleparade, som finder sted 2 gange i løbet af lørdagen på Mönckebergsstrasse.

 

Dag 3

Efter morgenmaden starter vi vores hjemrejse. Pause og mulighed for indkøb ved den dansk/tyske grænse. Ankomst til Nordjylland sidst på eftermiddagen.

Juletur til Hamburg
Juletur til Hamburg

Vores hotel

 

 

Best Western Böttcherhof ****

Hotellet ligger i det sydøstlige Hamburg, ca. 15 min. fra centrum.
Hotellet har restaurant, bar, elevator, WIFI, motionsrum, spa faciliteter.
Alle værelser har airconditon, tv, telefon, bad og toilet, safeboks, minibar og hårtørrer.

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.