Katalonien: Santa Susanna & Barcelona
8 dages rejse med dansk rejseleder • 27/9 - 4/10 2023

Den nordøstlige del af Spanien kaldes også for Katalonien og har helt tilbage til romertiden været en af de mest kulturelle spanske provinser.

Langs kyststrækningen fra den franske grænse og ned til Barcelona findes i dag et stort udbud af fantastisk gode badesteder i passende afstand, hvis man ønsker at kombinere et afslappet badeliv, maleriske fiskerbyer og autentisk spansk mentalitet.
Som det ideelle udgangspunkt for denne rejses udflugter har vi valgt feriebyen Santa Susanna.

Rundrejse på Java & Bali

Prisinformation

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 6.950,-

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.400,-

Afrejse: Onsdag den 27. september 2023
Hjemkomst: Onsdag den 4. oktober 2023

Prisen inkluderer:

Fly Aalborg - Barcelona t/r
Transfers lufthavn - hotel t/r
7 nætter på 4-stjernet hotel inkl. halvpension
1 frokost på lokal restaurant dag 6
Udflugter ifølge program
Dansktalende rejseleder iht. program

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst til Spanien

  Vi modtages af den dansktalende rejseleder i Barcelona Lufthavn. Herfra transfer til vores 4* hotel i Santa Susanna Mar, hvor vi skal bo under hele opholdet.

 • Dag 2: Halvdagstur til Tossa de Mar - ”Det blå paradis”

  Vi starter efter morgenmaden, hvor vi møder guiden i receptionen og kører i bus mod Tossa de Mar.

  Vi går i de smalle gader og op til fyret. Herefter langs strandpromenaden indtil vi kommer til Mar Menuda stranden og ser den flotte panorama udsigt over Cap de Tossa. Tilbage til hotellet. Eftermiddag på egen hånd.

 • Dag 3: Barcelona sightseeing

  Flot køretur gennem Barcelona, hvor vi bl.a. kommer forbi den olympiske havn, Jean Nouvels opsigtsvækkende ”vandtårn”, tyrefægterarenaen, Plaça Espanya og det smukke Nationalpalads. Videre op ad det grønne bjerg, Montjuic til OL-Stadion og Calatravas kommunikationstårn.

  Herefter tid på egen hånd på den berømte boulevard, Las Ramblas. Her finder vi også den prisbelønnede markedshal, La Boquería. Endvidere anbefales en havnerundfart med de charmerende både, Las Golondrinas, et besøg i det gotiske kvarter og selvfølgelig Picassomuseet.

 • Dag 4: Dag på egen hånd

  Oplagt med en afslappende dag på stranden eller en ekstra tur til Barcelona i eget tempo.

 • Dag 5: Heldagstur til Girona & Besalú

  I dag sætter vi kursen mod Girona, beliggende mellem Costa Brava og Pyrenæerne. Byen rummer masser af interessante steder, som fx det jødiske kvarter eller Sant Domènech-trappen og kulturarvsbygninger som Katedralen, de arabiske bade og klosteret Sant Pere de Galliganter.

  Der bliver tid på egen hånd inden turen går videre mod Besalú. Et monumentalt eksempel på den katalanske middelalder. Brostensbelagte gader og facader er de mest kendetegnende træk ved byens centrum.

  På vej tilbage til hotellet vil vi gøre et foto stop ved Banyoles Lake, den største naturlige sø i Katalonien.

 • Dag 6: Heldagstur Sanctuary del FAR & Pueblo Rupit

  I dag går turen ind i landet til hjertet af Pyrenæerne, hvor vi skal opleve de flotte og usædvanlige landskaber i en højde af mere end 1000 m. Nyd det vilde landskab, når vi ”klatrer” op i 1112 meters højde, hvor helligdommen til Jomfruen af El Far er placeret. Herfra er der en storslået udsigt over Susqueda reservoir, klipperne i Tavertet, Guilleries og Montseny. Tid til at vandre lidt rundt på egen hånd.

  Turen fortsætter til en lokal restaurant med fantastisk udsigt for en typisk lokal frokost.

 • Dag 7: På egen hånd

  Inden hjemrejsen i morgen er det vist på sin plads med en afslapningsdag.

 • Dag 8: Hjemrejse

  Transfer til Barcelona lufthavn og hjemrejse til Danmark.

Rundrejse på Java & Bali

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.