Oplev Spanien, Frankrig og Italien med MSC Seaview

Tag på krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises. Når du sejler i Middelhavet med MSC Cruises, har du det bedste inden for rækkevidde i form af kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget kysterne. Dette krydstogt giver mulighed for at besøge og lære om lande og folkeslag ved dette hav og om deres årtusindlange historie, ligesom fortidens sømænd gjorde, da de sejlede fra Italien til det græske øhav.

Priser fra kr. 4.959,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfrejse
LørdagBarcelona-18:00
SøndagAjaccio, Frankrig12:0019:00
MandagGenova, Italien07:0018:00
TirsdagLa Spezia, Italien07:0019:00
OnsdagCivitavecchia, Italien07:0018:00
TorsdagCannes, Frankrig08:3017:30
FredagPalma de Mallorca, Spanien13:0022:30
LørdagBarcelona, Spanien07:00-

Afrejse fra Barcelona hver lørdag:
4. april - 7. november 2020

Afrejse fra Civitavecchia hver onsdag:
8. april - 4. november 2020

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Seaview. Den unikke MSC Seaview Panorama Pool tilbyder bjergtagende havudsigter og solstole specielt designet til at du kan opholde sig tæt på poolen.

MSC Seaview Waterfront Boardwalk på dæk 8 tilbyder adgang til et stort udvalg af restauranter og barer. Fra glas-gangbroen på dæk 16 kan du nyde en utrolig udsigt til havet fra oven.

Forbundet til det øverste dæk med to panorama-elevatorer findes Sunset Beach Pool, som byder på masser af plads i solen såvel som betagende udsigter.

Det store atrium med glasvægge strækker sig over 4 etager og udgør et atmosfærisk sted at nyde live underholdning, mens de to catwalks med glas-gulv giver dig spektakulære udsyn til havet.

MSC Aurea Spa er et luksuriøst balinesisk spa, som tilbyder signatur behandlinger, der giver velvære i krop og sjæl. Spa-afdelingen byder også på skønhedssalon og neglebutik - så du kan blive forkælet fra top til tå.

Skibet har fitnesscenter udstyret med nyeste teknologi indenfor cardio og styrketræningsudstyr. Her findes et stort udvalg af fitnesskurser og træningsprogrammer.

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.