Oplev Spanien, Italien & Frankrig med MSC Divina

Tag på krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises. Når du sejler i Middelhavet med MSC Cruises, har du det bedste inden for rækkevidde i form af kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget kysterne. Dette krydstogt giver mulighed for at besøge og lære om lande og folkeslag ved dette hav og om deres årtusindlange historie, ligesom fortidens sømænd gjorde, da de sejlede fra Italien til det græske øhav.

Priser fra kr. 4.179,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfgang
MandagBarcelona, Spanien-18:00
TirsdagIbiza, Spanien08:0019:00
OnsdagPå havet--
TorsdagNapoli, Spanien07:0017:00
FredagLivorno, Italien09:0019:30
LørdagGenova, Italien08:0018:00
SøndagMarseille, Frankrig08:0017:00
MandagBarcelona, Spanien08:00-

Afrejse fra Barcelona hver mandag:
13. april - 16. november 2020

Afrejse fra Genova hver lørdag:
11. april - 14. november 2020

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Divina.

MSC Divina er inspireret af Sophia Loren og bringer dig elegance og glamour som i krydstogtsrederiernes guldalder, dog med en moderne økologisk tilgang. Her finder du alle de moderne bekvemmeligheder, du kan ønske dig, et stort udbud af sports- og fritidsaktiviteter, underholdning i verdensklasse, og klubber for både børn og teenagere, så alle garanteret for det optimale ud af turen.

Der er både stil, luksus og en sans for detaljer på MSC Divina, som har en ægte piazza i sten, et Casino Veneziano og et Pantheon-teater i Broadway-størrelse. MSC Divina pulserer med glamour, lige fra de elegante trapper med Swarovski-krystaller til infinity-poolen, der nærmest forsvinder ud i havet.

Nyd de autentiske, sunde delikatesser. Oplev MSC Yacht Club, en helt privat del af skibet med særlig butlerservice, specialbestilte kunstværker, og så selvfølgelig Sophia Loren Royal Suite på dæk 16, som er designet i samarbejde med Sophia Loren. I suiten findes fantastiske fotografier af hendes mest mindeværdige roller, og tilmed en kopi af hendes eget toiletbord, hvor du kan gøre dig i stand som en sand filmstjerne.

MSC Aurea Spa lokker med et udbud af professionelle massage- og wellness-behandlinger og muligheden for at nyde solen på premium-dækket Top 18 med pragtfuld havudsigt, særlige spaybehandlinger og en barmenu, der inkluderer gratis frugtspyd.

Med al denne afveksling, vil hver dag på dit krydstogt ombord på MSC Divina være en ny oplevelse i middelhavsstil, hvor du vil nyde hvert øjeblik til det fuldeste, mens du rejser på tværs af havene til klodens smukkeste destinationer.

Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.