Oplev Italien, Montenegro og Grækenland med MSC Opera

Drømmer du om et krydstogt til Grækenland? Tag på krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises. Når du sejler i Middelhavet med MSC Cruises, har du det bedste inden for rækkevidde i form af kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget kysterne. Dette krydstogt giver mulighed for at besøge og lære om lande og folkeslag ved dette hav og om deres årtusindlange historie, ligesom fortidens sømænd gjorde, da de sejlede fra Italien til det græske øhav.

Priser fra kr. 3.959,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfgang
1SøndagVenedig, Italien-16:30
2MandagKotor, Montenegro14:0020:00
3TirsdagTil søs--
4OnsdagMykonos, Grækenland09:00-
5TorsdagMykonos, Grækenland-02:00
5TorsdagSantorini, Grækenland08:0014:00
6FredagKorfu, Grækenland13:0020:00
7LørdagBari, Italien07:0013:00
8SøndagVenedig09:00-

Afrejse fra Venedig hver søndag:
26. april - 1. november 2020

Om skibet

Krydstogt til Grækenland

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Opera.

Selv inden MSC Opera har sat sejl, er det som at tage på opdagelsesrejse, når man stiger ombord. Skibet byder på et imponerende udvalg af nye funktioner og faciliteter og er nu endnu bedre udstyret til at tilfredsstille ethvert behov.

Vores nye rummelige balkonkahytter tilbyder gæsterne fantastisk udsigt over havet. Restauranterne og buffeterne er blevet udbygget for at kunne byde på et endnu større udbud af lækkerier, og man har udvidet med et 330 m² stort område til musik og dans.

Sammen med samarbejdspartnerne Chicco, LEGO® og Namco® har man skabt fantastiske, nye legeområder for børn i alle aldre, for ikke at tale om den spændende vandpark Spray Park, hvor børnene kan more sig i timevis med sjove vandlege ude på dækket. For at du virkelig skal kunne koble af og nyde din ferie, har man også forbedret MSC Aurea Spa, som har fået ny og bedre plads til afslapning, massage og andre velgørende behandlinger.

I MSC Operas nye shoppingcenter WALK THROUGH SHOPS på dæk 6 kan du også købe det meste, du har brug for eller ønsker på din ferie og finde gaver til dem derhjemme.

Teatro dell'Opera er en moderne nyfortolkning af traditionelt tilsnit. På dette skib skal aftenshowene bestilles i forvejen ombord (ikke nødvendigt på andre skibe). Der kan bestilles plads på tre hurtige måder: etabler forbindelse til skibets interne netværk (gratis via Wi-Fi) med din mobil eller tablet, brug touch-skærmene, som er placeret rundt omkring på skibene, eller bed personalet om hjælp.

Ombord MSC Opera venter dig en verden fyldt med nye oplevelser ombord, dag efter dag, øjeblik efter øjeblik.

Udforsk skibet i en verden af dejlige oplevelser - velkommen ombord!

Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.