3 skønne uger på Spaniens solkyst
Inkl. halvpension og udflugter Afrejse d. 12. april 2023

Der er mere end 300 solskinsdage om året på Costa del Sol, og området har derfor et godt tag i os danskere. Samtidig findes der mange seværdigheder, spændende udflugtsmål og mange gode golfbaner, så området er derfor det helt ideelle, hvis du ønsker at gå forår og sommer i møde under varmere himmelstrøg. På denne 3ugers rejse får du ophold på et populært lejlighedshotel inkl. morgen- og aftensmad samt 3 spændende udflugter og en erfaren dansktalende guide på stedet.

Rundrejse på Java & Bali

Prisinformation

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Fra kr. 10.995,-

Studiolejlighed Standard fra kr. 10.995,- pr. person v/2 personer
2-værelseslejlighed Standard fra kr. 11.995,- pr. person v/2 personer
Studiolejlighed Seaview fra kr. 12.595,- pr. person v/2 personer
2-værelseslejlighed Marinaview fra kr. 13.395,- pr. person v/2 personer
Studiolejlighed Standard fra kr. 14.595,- pr. person v/1 person
Studiolejlighed Seaview fra kr. 17.795,- pr. person v/1 person

Afrejsedato: Onsdag den 12. april 2023
Hjemkomst:
Onsdag den 3. maj 2023
Afrejse fra: Aalborg Lufthavn

Prisen inkluderer:

Fly Aalborg - Malaga t/r
Transfer Malaga lufthavn - hotel t/r
21 nætter i valgt lejlighedstype på Sol Timor***
Halvpension m. ¼ flaske vin og ¼ flaske vand
Dansktalende guide v/ankomst og afrejse samt 3 guide møder under opholdet
3 udflugter med dansktalende guide (frokost på 1 udflugt inkl.) - ekskl. entréer

Vores hotel

 

Sol Timor Apartamentos ***
Populært lejlighedshotel med den absolut bedste beliggenhed lige ned til strandpromenaden Pasea Maritima i Torremolinos og med direkte adgang til den dejlige La Carihuela strand med et væld af restauranter. Lejlighedshotellet er omgivet af haver og har et stort flot poolområde med solterrasse og direkte udsigt over stranden. Der er små hyggelige restauranter og butikker i området ved hotellet. Hotellet er egnet for dårligt gående.  Der er mulighed for at vælge blandt flere lejlighedstyper. Hotellet har 341 lejligheder som er enkelt indrettede. Alle lejligheder har køkkenniche med kogeplader, køleskab, mikroovn og brødrister. Badeværelse, safetyboks (mod betaling), tv, telefon og møbleret terrasse/balkon. Der er 24-timers reception, elevator, restaurant, barer, swimmingpool og stort haveområde. Der er også mulighed for tennis, bordtennis, billard og dart. Hotellet har også møntvaskeri.

Inkluderede udflugter

 • Halvdagstur til Marbella og Puerto Banus

  Denne halvdagstur går til ”millionærernes legeplads”, hvor vi starter med en gåtur langs den flotte strandpromenade i Marbella, som er stedet hvor de kendte og rige færdes. I centrum af byen ser vi bl.a. et lille ”friluftsmuseum” med skulpturer af den catalanske kunstner Salvador Dali. Turen fortsætter til Puerto Banus, som er spækket med den ene store luksus yacht efter den anden.

 • Heldagstur til Nerja og den hvide landsby Frigiliana

  Heldagstur til nogle af solkystens perler, først den lille by Nerja, hvor vi starter med en tur i det storslåede underjordiske rige i det, der i dag er en af Spaniens store turistattraktioner – Nerja Grotten. Her kan du beundre de overraskende geologiske formationer med stalaktitter og stalagmitter (drypsten og søjler), som har givet stedet navnet ”forhistorisk katedral”, dens imponerende haller, gallerier og forhistoriske hulemalerier. Herefter videre til den charmerende kystby Nerja, hvor der er tid på egen hånd til at besøge ”Europas Balkon” med spektakulær udsigt over kystlinjen. Vi slutter dagen i bjergbyen Frigiliana, som anses for at være en af de mest charmerende hvide landsbyer ”Pueblo blanco” i Andalusien med dens velbevarede mauriske centrum, hvor en labyrint af smalle snoede trappegader og hvidkalkede blomsterudsmykkede huse danner et unikt bybillede.

 • Heldagstur til Ronda og Setenil de las Bodegas

  Ronda er en af de ældste byer i Spanien, berømt for sine smalle gader, billedskønne broer og huse på kanten af kløften. Vi tager på en slentretur gennem byen og ser de mest ikoniske steder og monumenter. Tid til frokost inden turen går mod dagens anden destination - Setenil de las Bodegas. Kun en halv time fra Ronda ligger denne "Pueblo" som er kendt for sine hvidkalkede huse indbygget i de omkringliggende klipper. Vi udforsker byen og oplever byens imponerende gader under klipperne, slottet på toppen af bakken, og Torreón del Homenaje-tårnet, der giver en flot udsigt over byen og landskabet.

Udflugter, der kan tilkøbes

 • Heldagstur til Cordoba

  Ved ankomsten til Cordoba ser du tårnet i Calahorra og den romerske bro, før vi starter en guidet vandretur (med en lokal guide) i det historiske centrum af Córdoba. Byens centrum er erklæret verdensarvssted af UNESCO, og vi oplever de smalle gader, pladser og terrasser. Derudover går vi en tur i det jødiske kvarter (Judera), ser synagogen og udforsker den smukke Mezquita, moske-katedral, der fungerer som Cordobas emblem (indgange IKKE inkluderet).

  Tid til frokost og tid på egen hånd inden vi vender tilbage til hotellet.

  Pris pr. person kr. 850,- (gennemføres ved min. 12 personer)

 • Heldagstur til Sevilla

  Ved ankomsten mødes vi med den lokale guide og som tager os med på  en sightseeingtur omkring de mest flotte steder som Plaza de España, Park of Maria Luisa og Golden Tower. Derefter tager guiden os med på en vandretur i kvartererne i det historiske centrum. Vi besøger katedralen og dens berømte Tower Giralda, som begge er UNESCOs verdensarvssteder (indgang IKKE inkluderet).

  Tid til frokost og tid på egen hånd inden vi vender tilbage til hotellet.

  Pris pr. person kr. 875,- (gennemføres ved min 12. personer)

Rundrejse på Java & Bali

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.