3 skønne uger på Spaniens solkyst
4-stjernet hotel • Inkl. udflugter Afrejse d. 21. september 2022

Denne langtidsferie i Spanien har udgangspunkt i Costa Tropical. Området øst for Malaga er en del af Costa del Sol, men har, på grund af sit særlige mikroklima med ca. 5 grader mere på temperaturskalaen, fået tilnavnet Costa Tropical. I modsætning til området på den vestlige side af Malaga har Costa Tropical bevaret sin autentiske atmosfære og charme.

Midt i området ligger den mere end 3000 år gamle by Almunecar med hyggelige gamle huse og gader. Byen er den 3. ældste by i Spanien, og her havde fønikerne saltkar, hvor de saltede fisk, der blev solgt i hele Middelhavsområdet. Vandet blev ledt ned fra bjergene via akvædukter, som stadig kan ses flere steder i byen og omegn. Området inde i landet består af en række smukke landsbyer med hver deres skikke og traditioner.

Rundrejse på Java & Bali

Prisinformation

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 12.895,-

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 3.895,-

Afrejse: Onsdag den 21. september 2022
Hjemkomst: Onsdag den 12. oktober 2022

Afrejse fra: Aalborg Lufthavn

Prisen inkluderer:

 Flyrejse Aalborg – Malaga t/r
 Transfer Malaga lufthavn – hotel t/r
21 overnatninger i delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel
 Halvpension inkl. 1/4 flaske vin og 1/2 flaske vand til middagen
 Dansk rejseleder
 3 udflugter

Langtidsferie Spanien

 

Læs om rejsekonsulent Hans' oplevelser på Costa Tropical

Vores rejsekonsulent Hans Berthelsen rejste i september 2019 til Spanien for at udforske vores nye rejsemål, Costa Tropical. Formålet med Hans' rejse var at sikre, at vores langtidsferie i Spanien bliver en succes, når vi sender vores kunder afsted.

Undervejs på rejsen har Hans sendt "postkort" hjem til os i Danmark, hvor han fortæller om sine oplevelser på Costa Tropical, bl.a. med hotellet Bahia de Almunecar samt området generelt. Læs hans beretninger her.

Udflugter

  • Halvdagstur i Almunecar

    En spændende byrundtur til fods i den smukke gamle bydel i Almunecar, hvor du ser de flotte historiske bygninger fra den romerske og mauriske tid.

  • Pampaneira – Portugos – Alpujarras
    Vi tager på en spændende heldagstur til det smukke bjergområde Las Alpujarras, som er en del af den store nationalpark Sierra Nevada. Vi starter kl. 09.00, og kører først et stykke langs kysten, hvorefter vi kører ind i landet gennem frodige bakker og smukke dale. Vores første mål er den idylliske bjerglandsby Pampaneira, som er en af flere maleriske hvidkalkede landsbyer der ligger i området. Den lille landsbys centrum er det smukke torv, hvor vi bl.a. finder den gamle kirke fra 1500-tallet, Iglesia de Santa Cruz. Kirken er sjovt nok flankeret af flere barer og kunsthåndværk butikker. Vi besøger vævemuseet og en sæbefabrik – herefter tid på egen hånd. Turen går videre til Portugos og Fuente Agria, der ligger 1.300 meter over havets overflade. Her skal vi se Chorrerón de Pórtugos, et smukt vandfald, hvis vand reflekterer de rødlige og orange farver på klipperne, gennem hvilke det falder. Fuente Agria de Pórtugos er en kilde, hvis vand har helbredende egenskaber og er en af hovedattraktionerne i Las Alpujarra.
  • Nerja og den hvide landsby Frigiliana
    Heldagstur til nogle af solkystens perler. Først den lille by Nerja, hvor du først får en tur i det storslåede underjordiske rige i Nerja Grotten, der i dag er en af Spaniens store turistattraktioner. Her kan du beundre de overraskende geologiske formationer med stalaktitter og stalagmitter (drypsten og søjler), som har givet stedet navnet ”forhistorisk katedral”, og se de imponerende haller, gallerier og forhistoriske hulemalerier. Herefter videre til den charmerende kystby Nerja, hvor der er tid på egen hånd til at besøge Europas Balkon med en spektakulær udsigt over kystlinjen. Turen slutter dagen i bjergbyen Frigiliana, som er en af de mest charmerende hvide landsbyer ”pueblo blanco” i Andalusien med dens velbevarede mauriske centrum, hvor en labyrint af smalle snoede trappegader og hvidkalkede blomsterudsmykkede huse danner et unikt bybillede.
Rundrejse på Java & Bali

Vores hotel

 

 

Bahia de Almunecar ****

Det 4-stjernede hotel er et af de mest moderne hoteller på Costa Tropical. Hotellet ligger mellem den store strand i Almunecar og den gamle bydel. Hotellet har stor udendørs swimmingpool på taget og spa med indendørs pool, jacuzzi og tyrkisk bad med mulighed for mange forskellige behandlinger. Værelserne har badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, aircondition, pengeskab, tv, skrivebord, minibar, telefon og balkon. Vaskeriservice til rådighed.

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.