Oplev Costa Tropical i Spanien
21 dage • Afrejse fra Aalborg d. 7. marts 2020

Området øst for Malaga er en del af Costa del Sol, men har, på grund af sit særlige mikroklima med ca. 5 grader mere på temperaturskalaen, fået tilnavnet Costa Tropical. I modsætning til området på den vestlige side af Malaga har Costa Tropical bevaret sin autentiske atmosfære og charme.

Midt i området ligger den mere end 3000 år gamle by Almunecar med hyggelige gamle huse og gader. Byen er den 3. ældste by i Spanien, og her havde fønikerne saltkar, hvor de saltede fisk, der blev solgt i hele Middelhavsområdet. Vandet blev ledt ned fra bjergene via akvædukter, som stadig kan ses flere steder i byen og omegn. Området inde i landet består af en række smukke landsbyer med hver deres skikke og traditioner.

Langtidsferie Spanien

Pris pr. person:
Kr. 10.795,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.895,-

Afrejse: 7. marts 2020
Afgang fra: Aalborg Lufthavn

Prisen inkluderer:

 Flyrejse Aalborg – Malaga t/r
 Transfer Malaga lufthavn – hotel t/r
21 overnatninger i delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel
 Halvpension inkl. 1/4 flaske vin og 1/2 flaske vand til middagen
 Dansk rejseleder
 3 udflugter

Udflugter

Halvdagstur i Almunecar

En spændende byrundtur til fods i den smukke gamle bydel i Almunecar, hvor du ser de flotte historiske bygninger fra den romerske og mauriske tid.

Ronda – tyrefægtningens vugge

Denne udflugt byder på en tur til Ronda, som er en meget smuk og speciel by. Den imponerende bro Puente Nuevo, som går over kløften og forbinder den gamle og den nye bydel, er Rondas absolutte vartegn. I Ronda findes verdens første tyrefægterarena fra 1785, og det var her, tyrefægteren Pedro Romero som den første begyndte at kæmpe mod tyrene til fods og brugte det berømte røde klæde til at forvirre tyren. Traditionen for tyrefægtning fortsatte i Ronda, og berømtheder som Hemmingway og Orson Welles var stamgæster i Rondas smukke arena.

Nerja og den hvide landsby Frigiliana

Heldagstur til nogle af solkystens perler. Først den lille by Nerja, hvor du først får en tur i det storslåede underjordiske rige i Nerja Grotten, der i dag er en af Spaniens store turistattraktioner. Her kan du beundre de overraskende geologiske formationer med stalaktitter og stalagmitter (drypsten og søjler), som har givet stedet navnet ”forhistorisk katedral”, og se de imponerende haller, gallerier og forhistoriske hulemalerier. Herefter videre til den charmerende kystby Nerja, hvor der er tid på egen hånd til at besøge Europas Balkon med en spektakulær udsigt over kystlinjen. Turen slutter dagen i bjergbyen Frigiliana, som er en af de mest charmerende hvide landsbyer ”pueblo blanco” i Andalusien med dens velbevarede mauriske centrum, hvor en labyrint af smalle snoede trappegader og hvidkalkede blomsterudsmykkede huse danner et unikt bybillede.

Langtidsferie Spanien
Langtidsferie Spanien
Langtidsferie Spanien

 

Læs om rejsekonsulent Hans' oplevelser på Costa Tropical

Vores rejsekonsulent Hans Berthelsen rejste i september 2019 til Spanien for at udforske vores nye rejsemål, Costa Tropical. Formålet med Hans' rejse var at sikre, at langtidsferien bliver en succes, når vi sender vores kunder afsted i marts 2020.

Undervejs på rejsen har Hans sendt "postkort" hjem til os i Danmark, hvor han fortæller om sine oplevelser på Costa Tropical, bl.a. med hotellet Bahia de Almunecar samt området generelt. Læs hans beretninger her.

Vores hotel

 

 

Bahia de Almunecar ****

Det 4-stjernede hotel er et af de mest moderne hoteller på Costa Tropical. Hotellet ligger mellem den store strand i Almunecar og den gamle bydel. Hotellet har stor udendørs swimmingpool på taget og spa med indendørs pool, jacuzzi og tyrkisk bad med mulighed for mange forskellige behandlinger. Værelserne har badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, aircondition, pengeskab, tv, skrivebord, minibar, telefon og balkon. Vaskeriservice til rådighed.

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.