USA, Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer, Bahamas

Tag med MSC Cruises på krydstogt til Caribien. Caribien har altid har været en af de smukkeste og mest fascinerende destinationer i verden – et paradis for enhver turist, der vil slappe af i fortryllende omgivelser, omgivet af lange hvide sandstrande, palmetræer, eksotiske frugter, turkisblåt hav og koralrev med et mylder af farvestrålende tropiske fisk.

Priser fra kr. 3.599,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfgang
1LørdagMiami, USA-17:00
2SøndagTil søs--
3MandagSan Juan, Puerto Rico17:00-
4TirsdagSan Juan, Puerto Rico-01:00
4TirsdagCharlotte Amalie, De Amerikanske Jomfruøer07:0017:00
5OnsdagPå havet--
6TorsdagNassau, Bahamas12:0020:00
7FredagOcean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas09:0023:55
8LørdagMiami, USA07:00-

Afrejse fra Miami hver anden lørdag:
18. april - 17. oktober 2020

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Seaside. MSC Seaside har revolutioneret måden at designe krydstogtskibe på. Indendørs og udendørs områder smelter sammen og forbinder dig med havet som aldrig før.

På dæk 8 findes en promenade med udsyn mod havet. Her er linet op med spisesteder, barer, butikker og swimmingpool. Du kan også nyde udsigten fra panorama-elevatorerne, som har glasgulv.

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.