Italien, Grækenland og Kroatien med MSC Magnifica

Tag på krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises. Når du sejler i Middelhavet med MSC Cruises, har du det bedste inden for rækkevidde i form af kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget kysterne. Dette krydstogt giver mulighed for at besøge og lære om lande og folkeslag ved dette hav og om deres årtusindlange historie, ligesom fortidens sømænd gjorde, da de sejlede fra Italien til det græske øhav.

Priser fra kr. 4.679,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfrejse
1FredagVenedig, Italien-17:00
2 LørdagBari, Italien14:0020:00
3SøndagPå havet--
4MandagSantorini, Grækenland07:0019:00
5TirsdagChania, Grækenland07:0017:00
6OnsdagKorfu, Grækenland12:0019:00
7TorsdagDubrovnik, Kroatien07:0013:30
8FredagVenedig, Italien09:00-

Afrejse fra Venedig fredag:
8. maj - 13. november 2020

Om skibet

MSC Magnifica kombinerer mesterfuldt Musica-klassens afslappede raffinement med den variation og overdådighed, som flagskibene i Fantasia-klassen tilbyder, hvilket giver de krydstogtsrejsende det bedste fra begge verdener. Med en sammensætning af traditionelt håndværk og banebrydende design, tilbyder de fantastiske lokaliteter på dette skib et væld af muligheder, herunder fem gourmet-restauranter, der serverer mad fra hele verden samt 12 barer med designer-tema. Børn og teenagere elsker deres egne temalokaliteter og særlige klubber, der hjælper med at bryde isen mellem nye venner.

Skibets prisbelønnede MSC Aurea Spa tilbyder dig traditionelle balinesiske massagebehandlinger og topmoderne skønhedsbehandlinger: sauna, tyrkisk bad, fitnesscenter, thalassoterapi-rum og et afslapningsområde.

Fritidsfaciliteterne er mindst lige så imponerende, med et smukt udendørs poolanlæg, fire boblebade, et solarium og en indendørs pool med ovenlys, som har Magrodome-tag, der kan trækkes hen over poolen, så du kan nyde en dejlig dukkert uanset vejret. Og så er der tennis, minigolf, bowling, billard, et højteknologisk fitnesscenter og en særskilt løbebane.

Med al den variation, vil du med sikkerhed leve hvert øjeblik til det fuldeste. Underholdningen fortsætter til langt ud på aftenen med et fantastisk kasino, panoramadiskotek, 4D-biograf, internet-café, cigarrum, teater med 1.200 komfortable sæder samt levende underholdning i opholdsstuerne. Hvis du ønsker en lidt mere stille aften, kan du gå ud på dækket og nyde en romantisk drink under stjernerne, mens du kigger ud over havet. MSC Magnifica lever op til sit navn på alle måder: Hun tilbyder et krydstogt, der er mindeværdigt på storslået vis.

Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.