Italien, Grækenland og Montenegro med MSC Musica

Tag på krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises. Når du sejler i Middelhavet med MSC Cruises, har du det bedste inden for rækkevidde i form af kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget kysterne. Dette krydstogt giver mulighed for at besøge og lære om lande og folkeslag ved dette hav og om deres årtusindlange historie, ligesom fortidens sømænd gjorde, da de sejlede fra Italien til det græske øhav.

Priser fra kr. 3.959,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfgang
SøndagVenedig, Italien-16:30
MandagBrindisi, Italien13:3019:30
TirsdagKatákolon, Grækenland11:0018:00
OnsdagSantorini, Grækenland08:0017:00
TorsdagPiraeus, Grækenland07:3016:30
FredagKorfu, Grækenland12:3018:30
LørdagKotor, Montenegro07:0013:00
SøndagVenedig, Italien08:30-

Afrejse fra Venedig søndage:
19. april - 31. maj 2020
14. juni - 13. september 2020
27. september - 18. oktober 2020

Om skibet

MSC Musica var ikke kun startskuddet til en ny type miljøvenlige krydstogtskibe, men var starten på en ny type krydstogter – en rummelig verden af graciøse linjer og de allerbedste valgmuligheder, en verden beriget af den kreativitet, de smukke naturmaterialer og den sans for detaljer, som altid har kendetegnet MSC Cruises.

Livet på skibet er smukt fra det øjeblik, du går ombord, lige fra den centrale foyers vandfald på tre niveauer til det gennemsigtige klaver, der nærmest flyder på et krystalgulv, som hænger over et bassin med glimtende vand. Designer-lokaliteterne ombord er lige så inspirerende, hvad enten du danser til et band i den betagende Crystal Lounge, tager en pause i det stilfulde cigarrum Havana Club, forkæler dig selv med en vinsmagning, spiller på Sanremo Casino eller slapper af med en enestående levende forestilling i det betagende teater La Scala.

De dejligt varierede måltider på dette smukke skib er fremragende: al maden er frisk tilberedt på traditionel manér med udsøgte råvarer. Nyd rige italienske gourmet-specialiteter på Il Giardino, forkæl dig selv på Kaito Sushi Bar, eller prøv et stort udvalg af autentiske, italienske pizzaer. Børn og unge får den særlige behandling, der er typisk for MSC's middelhavslivsstil, med indendørs og udendørs legepladser, børnebassin og separate klubber for børn og teenagere, der giver dem et aktivt socialt liv ombord.

Kom ombord på MSC Musica og oplev en magisk verden med varme og musik, der gør hvert eneste minut af dit krydstogt til et uforglemmeligt øjeblik.

Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland
Krydstogt til Grækenland

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.