5-dages bustur til Bayreuth inkl. Opera Gala
3- og 4-stjernede hoteller • Dansk rejseleder • Billet til Richard Wagner Opera Gala

Tag med på denne herlige operarejse til Bayreuth. De bedste melodier af Tysklands berømte opera komponist Richard Wagner vil lyde fra Bayreuths 270 år gamle operahus, som efter 6 års restaurering blev genåbnet i 2018. Internationale sangsolister og medlemmer af det verdensberømte Bayreuth Festival kor fremfører arier og korsang fra Wagners operaer ”Tannhäuser”, Lohrengrin” og ”The Flying Dutchmann”.  Udover det musikalske vil besøget i det historiske operahus, som er en del af UNESCO`s verdens kulturarv, være en oplevelse i sig selv.

Tilmeld dig vores operarejse til Bayreuth ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Operarejse til Bayreuth

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 4.995,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 575,-
Opgradering til billet kat. 1: kr. 475,-

Afrejsedato: Torsdag den 4. juni 2020
Opsamlingssteder: Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev

Prisen inkluderer:

Busrejse Nordjylland - Bayreuth t/r
2 overnatninger på 3-stjernet hotel i Hannover
2 overnatninger på 4-stjernet hotel i Bayreuth
4 x morgenmad
2 x middag
Byrundtur i Bayreuth
Heldagstur med guide i Fränkische Schweiz
Billet kat. 2, 3 eller 4 til Richard Wagner Opera Gala
Dansk rejseleder

Billetter til Opera Gala fordeles efter først til mølle!

Program: Operarejse til Bayreuth

Dag 1: Afrejse fra Nordjylland & ankomst til Hannover

Bussen starter fra Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev sydover. Der bliver stop ved den dansk/tyske grænse, og da Bayreuth ligger mere end 1000 km fra Nordjylland, bliver vores første overnatning på et godt 3-stjernet hotel i Hannover. Vores hotel ligger i centrum, så der vil også blive tid til at udforske denne by.

Dag 2: Byrundtur i Bayreuth

Straks efter morgenmaden går turen sydover, og først på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Bayreuth. Vi bor de næste 2 nætter på  det 4-stjernede Hotel Arvena Kongress i Bayreuths centrum. Efter tjek-ind på hotellet tager vi med en lokal guide på en byrundtur i Bayreuth, og der vil også blive tid på egen hånd i byen. Aftensmad på hotellet er inkluderet den første aften.

Dag 3: Fränkische Schweiz & Opera Gala

Efter morgenmaden tager vores lokale guide os med på en spændende tur i området omkring Bayreuth. “Fränkische Schweiz” er et område med mange grotter og huler. Det stærkt kuperede landskab er kendetegnet ved mange huledannelser og delvist underjordiske floder. Regionen er en af Tysklands ældste ferieregioner, og der findes intet mindre end 35 middelalderlige slotte og borge i området.

Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til Bayreuth, og efter en tidlig aftensmad – er det nu tid til højdepunktet på vores tur, nemlig; ”Operagallaen”. Koncerten med værker af Richard Wagner starter kl. 19:30 og slutter kl. 22:00 med 30 minutters pause. Glæd dig til denne spændende og unikke oplevelse. Efter koncerten kører vi tilbage til vores hotel.

Dag 4: Hjemrejsen starter

Efter morgenmaden går turen atter nordpå. Undervejs bliver der tid til stop i et par af de byer vi passerer, bl.a. Leipzig. Vi indtager igen vores hotel i Hannover.

Dag 5: Hjemkomst til Nordjylland

Efter en herlig morgenmad indtager vi pladserne i bussen og starter turen mod Nordjylland. Der gøres naturligvis stop ved den dansk-tyske grænse.

Operarejse til Bayreuth
Operarejse til Bayreuth
Operarejse til Bayreuth

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.