Tag på rundrejse i det klassiske Polen

Oplev Polens vigtigste seværdigheder på denne 9-dages rundrejse. Programmet byder bl.a. på Gdansk, Poznan, det storslåede landskab ved de masuriske søer og Polens velkendte byer Warszawa, Krakow og Wroclaw.

Krakow, som tidligere var Polens hovedstad, er ofte blevet kaldt ”Polens smukkeste by” og med rette. Gennem sin mere end tusindårige historie har Krakow nemlig været forskånet for krigens nådesløse ødelæggelser.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Polen 9 dage/8 nætter
Rundrejse fra kr. 3.900,- pr. person

9 dage/8 nætter
Rundrejse fra kr. 3.900,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • 8 x overnatninger på 3-stjernede hoteller
  • 8 x morgenmadsbuffet
  • 8 x aftensmad på hotel
  • Engelsktalende guide v/rundtur i Poznan, Gdansk, Masurien, Krakow og Wroclaw
  • Orgelkoncert i Oliwa
  • Lokal turistskat

Bemærk! Ovenstående pris inkluderer IKKE transport til/fra rejsens startsted (Poznan) samt bustransport under rejsen. Vi udarbejder gerne et tilbud, hvor al transport er inkluderet – kontakt os!

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Ankomst til Poznan
Ankomst til Poznan og overnatning på hotel.

Dag 2: Poznan – Gdansk
Efter morgenmaden ser I de vigtigste seværdigheder i byen. Poznan byder på bygningsværker i utallige stilarter, bl.a. den gotiske katedral, renæssance-husene og det imponerende rådhus. Turen går videre over Torun til Gdansk.
Aftensmad og overnatning på hotel.

Dag 3: Byrundtur i Gdansk
Om formiddagen lyder programmet på en halvdags-rundtur i den tidligere hansestad. I starter med at besøge den gamle bydel. I Oliwa-kvarteret besøges den romantisk-gotiske Cistercienserorden-kirke, hvor I skal bevidne en orgelkoncert. Herefter går turen til Malbork, hvor der er mulighed for at besøge Den Tyske Korsridderordens hovedsæde.
Dagen slutter i Gdansk. Aftensmad og overnatning.

Dag 4: Gdansk – Masurien
Efter morgenmaden forlader I Gdansk og sætter kursen mod Masurien. Her venter en rundtur i det smukke sølandskab.
Aftensmad og overnatning i Mragowo.

Dag 5: Masurien – Warszawa
Efter morgenmaden fortsætter I med at udforske det masuriske sølandskab. Tidligt på eftermiddagen går turen videre til den polske hovedstad. Warszawa er en livlig by med en spændende blanding af nyt og gammelt.
Overnatning i Warszawa.

Dag 6: Warszawa – Krakow
I dag går turen sydpå mod Krakow. Undervejs har I mulighed for at besøge klostret Jasna Gora i Częstochowa. Krakow var indtil 1596 Polens hovedstad og er i dag det vigtigste kulturelle centrum i landet. Krakows centrum er på UNESCO’s Verdensarvsliste.
Aftensmad og overnatning på hotel.

Dag 7: Byrundtur i Krakow
På dag 7 er der mulighed for at komme på en udførlig byrundtur i Krakow. Lad jer blive betaget af Polens forhenværende hovedstad. Om eftermiddagen anbefaler vi en udflugt til saltminerne Wieliczka, de ældste saltminer i verden.
Aftensmad og overnatning på hotel i Krakow.

Dag 8: Krakow – Wroclaw
Med masser af oplevelser og indtryk i rygsækken drager I videre mod Wroclaw. Her ser I katedralen, det gotiske rådhus, markedspladsen og naturligvis universitetsbygningen med den smukke barok festsal, Aula Leopoldina.
Aftensmad og overnatning på hotel.

Dag 9: Hjemrejse efter morgenmaden