Opdagelsesrejse gennem Midt- og Sydportugal

På denne busrundrejse oplever I Portugals livlige hovedstad og det fredelige opland; en kontrast mellem det gamle og det nye Portugal.

Lissabon er en smuk by beliggende på syv bakketoppe med fantastisk udsigt. Hovedstadens opland byder på en perlerække af interessante, historiske byer og små charmerende fiskersamfund. I oplever bl.a. byerne Cascais, Fatima, Évora og Lagos, samt Europas vestligste punkt Cabo da Roca og det sydvestligste punkt Cabo de Sao Vicente.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Portugal 8 dage/7 nætter
Rundrejse fra kr. 6.175,- pr. person

8 dage/7 nætter
Rundrejse fra kr. 6.175,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Transfer fra lufthavn til hotel og retur inkl. engelsktalende assistent
  • 7 x overnatninger på 3- og 4-stjernede hoteller
  • 7 x morgenmadsbuffet
  • 7 x aftensmad
  • 1 x velkomstdrink
  • Bustransport jf. program
  • Engelsktalende rejseleder jf. program
  • 1 x rejseguide om Portugal pr. værelse

Bemærk! Prisen inkluderer IKKE flyrejse til/fra Portugal. Vi udarbejder dog gerne et tilbud inkl. fly. Kontakt os med jeres ønsker.

Prisen er baseret på ophold i dobbeltværelse. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Ankomst til Faro
Transfer fra lufthavn til hotel. Aftensmad og overnatning på hotel ved Algarve.

Dag 2: Algarve – Alentejo – Lissabon
Efter morgenmaden begynder rundrejsen. Turen går gennem det imponerende landskab i Alentejo, og om eftermiddagen ankommer I til Lissabon. Her skal I udforske hovedstaden på en byrundtur, hvor I bl.a. oplever slottet Castelo de Sao Jorge samt bydelen Belém med Jeronimos-klostret og Belém-tårnet, som begge er på UNESCO’s Verdensarvsliste.
Aftensmad og overnatning i Lissabon.

Dag 3: Lissabon – Udflugt til Sintra – Cabo da Roca – Cascais
Hele dagen er afsat til udflugter i Lissabons opland. I Sintra besøger I kongepaladset Parco Real de Sintra. Turen går videre til Cabo da Roca, Europas vestligste punkt, og langs kysten til Cascais, en skøn fisker- og badeby. Herefter tager I tilbage til hotellet, og resten af dagen er til fri disposition.
Aftensmad og overnatning i Lissabon.

Dag 4: Lissabon – Obidos – Batalha – Fatima
Dagens rute tager jer til middelalderbyen Obidos, som er omgivet af en prægtig bymur, efterfulgt af en kort pause i den maleriske fiskerby Nazaré. I besøger de imponerende klostre i Alcobaca og Batalha, som begge er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Til sidst ankommer I til dagens endedestination, Fatima, hvor I har mulighed for at gå på opdagelse i denne pilgrimsby.
Aftensmad og overnatning ved Fatima.

Dag 5: Fatima – Tomar – Évora
Efter morgenmaden sættes kursen mod Tomar, hvor I får en rundtur i Kristus Klostret.Tidligt på eftermiddagen ankommer I til Évora, der er rig på betydningsfulde bygningsværker i den gamle bymidte, og som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. På en byrundtur oplever I de vigtigste seværdigheder i denne signifikante by.
Aftensmad og overnatning.

Dag 6: Évora – Algarve
Om formiddagen har I tid på egen hånd, f.eks. til at udforske Évora yderligere. Omkring middagstid går turen videre til Algarve.
Aftensmad og overnatning.

Dag 7: Algarve – Udflugt til Lagos – Sagres – Cabo de Sao Vicente
Denne dag oplever I Algarves vigtigste søfartsby: Lagos. I det 15. århundrede var Lagos udgangspunkt for talrige opdagelsesrejser og derfor også terminal for mange handelsskibe. I besøger det tidligere slavemarked og den underskønne kirke Santo Antonio, som også kaldes “guldkirken”. Turen går videre til Sagres, en smuk fiskerby, hvor I får en lille pause. Om eftermiddagen besøger I det sydvestligste punkt i Europa; Cabo de Sao Vicente. Her oplever I også et af de ældste fyrtårne, som bærer en enestående kuppel lavet af 3.000 kg. glaskrystal på toppen.
I vender tilbage til hotellet. Aftensmad og overnatning.

Dag 8: Hjemrejse
Transfer til lufthavnen i Faro.

Der tages forbehold for programændringer.