Tag på rundrejse i Madrid-provinsen

Extremaduraen er en kontrastfyldt region med storartede seværdigheder og skønne landskaber. Oplev bl.a. regionshovedstaden Mérida, den gamle by Cáceres og Spaniens hovedstad Madrid.

Rejsens højdepunkter:

 • Toledo, byen med tre kulturer
 • Mérida, “Spaniens Rom”
 • Klostret i Yuste
 • Madrid

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Madrid 8 dage/7 nætter
Rundrejse fra kr. 5.775,- pr. person

8 dage/7 nætter
Rundrejse fra kr. 5.775,- pr. person

Prisen inkluderer:

 • 7 x overnatninger på 4-stjernede hoteller
 • 7 x morgenmadsbuffet
 • 7 x aftensmad
 • Bustransport jf. program
 • Transfer til og fra lufthavnen i Madrid
 • Engelsktalende rejseleder
 • Besøg: Madrid & El Escorial, Avila & Segovia, Toledo, Kloster Yuste, Plasencia, Cáceres, Mérida, Guadalupe & Trujillo og Aranjuez
 • Entré: El Escorial, Kloster Yuste, amfiteater i Mérida, kloster i Guadalupe

Bemærk! Prisen inkluderer IKKE flyrejse til/fra Madrid. Vi udarbejder dog gerne et tilbud inkl. fly. Kontakt os med jeres ønsker.

Ovennævnte pris er baseret på 30 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Ankomst til Getafe ved Madrid
Transfer fra lufthavn til hotel og check-in. Aftensmad og overnatning.

Dag 2: Heldagsudflugt til Ávila og Segovia
Om morgenen køres mod Ávila. Den middelalderlige by ligger på enbakketop og er rig på romantiske kirker og gotiske paladser. Oplev bl.a. den velbevarede bymur og katedralen. Om eftermiddagen går turen videre til Segovia, som er en malerisk by med smukke, middelalderlige bygninger og en velbevaret romersk akvædukt. Sent på eftermiddagen køres tilbage til hotellet.
Aftensmad og overnatning i Getafe.

Dag 3: Byrundtur i Madrid og udflugt til El Escorial
På denne dag udforskes den spanske hovedstad på en halvdags byrundtur. I kommer bl.a. forbi Puerta del Sol, Plaza Mayor, Teatro Real, Kongepaladset, m.m. Om eftermiddagen besøger I San Lorenzo de El Escorial, der byder på arkitektoniske perler såsom en kirke, et palads, et kloster og det kongelige Pantheon. Lad jer også fortrylle af det herlige Bourbon-palads.
Aftensmad og overnatning i Getafe.

Dag 4: Toledo – Kloster Yuste – Plasencia
Toledo er en af de byer med aller flest seværdigheder i Spanien. I århundreder har kristne, muslimer og jøder levet side om side i byen, og Toledo kaldes derfor for “byen med de tre kulturer”. Bag bymurene gemmer sig kunstneriske og kulturelle skatte såsom kirker, paladser, fæstninger, moskeer og synagoger. Efter frokostpausen drages der videre mod Kloster Yuste, som blev grundlagt i 1408. Klostret har et internationalt ry, og det var her, Kejser Karl V tilbragte sine sidste leveår. Til ære for kejseren er der på klostrets sydside bygget et lille, simpelt palads.
I kører videre mod Plasencia, hvor der spises aftensmad og overnattes.

Dag 5: Plasencia – Cáceres – Mérida
Morgenen starter med en byrundtur, hvor I ser nærmere på de imponerende seværdigheder i Plasencia, f.eks. katedralen og utallige paladser og adelsbygninger.
Herefter går turen videre til Cáceres, der betragtes som den bedst bevarede middelalderby foruden Brügge. Et af byens kendetegn er de mange middelaldertårne og de tilhørende paladser, som engang udgjorde adelsslotte.
Senere går turen til Mérida. Hvem har ikke hørt om det romerske teater samt det romerske cirkus i Mérida? Mérida, som også kaldes for “Spaniens Rom”, har mange seværdigheder at byde på.
Aftensmad og overnatning i Mérida/Trujillo.

Dag 6: Guadalupe & Trujillo
Om morgenen kører I til Guadalupe og besøger byens kloster, som består af mange forskellige stilarter. Her ses både mauriske, gotiske og barok elementer. Efter en gåtur gennem den maleriske landsby går turen videre til Trujillo. Denne lille by har bevaret sit historiske bybillede med et slot fra maurisk tid samt talrige paladser, kirker, byporte og gamle bymure.
Til slut går turen tilbage til Mérida. Aftensmad og overnatning i Mérida/Trujillo.

Dag 7: Mérida – Aranjuez – Getafe
Efter morgenmaden forlader I Extremadura og kører til Aranjuez. Aranjuez ligger i en smuk, skovklædt dal. Den største og mest kendte seværdighed i byen er Aranjuez-paladset, som blev grundlagt af Pedro Caro i 1727. Paladset er den spanske konges tidligere sommerresidens og er omgivet af en herlig have.
I kører videre mod Getafe. Aftensmad og overnatning på hotel.

Dag 8: Hjemrejse
Transfer fra hotel til lufthavn samt hjemflyvning.

Der tages forbehold for programændringer.