Det skotske højland, whisky & storbyer

Tag på en klassisk Skotland-rejse, der kombinerer de berømte storbyer med det charmerende skotske højland. Glæd jer til en whiskysmagning på ægte skotsk manér.

Skotland er meget mere end ternet kilt, whisky, sækkepiber og golf. I kan se frem til en fantastisk natur, middelalderslotte, en venlig befolkning og mange gamle traditionsrige madoplevelser på jeres grupperejse.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Skotland 7 dage/6 nætter
Fra kr. 3.810,- pr. person

7 dage/6 nætter
Rundrejse fra kr. 3.810,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Færgeoverfart for bus og passagerer: Amsterdam – Newcastle med DFDS Seaways og retur
  • 2 x overnatninger i 2-sengs kahyt med bad/toilet
  • 2 x morgenmadsbuffet på færgen
  • 4 x overnatninger på 3-stjernede hoteller
  • 4 x skotsk morgenmad
  • 4 x aftensmad
  • Engelsktalende guide v/byrundtur i Glasgow og Edinburgh
  • Whiskysmagning

Bemærk! Ovenstående pris inkluderer IKKE transport til/fra rejsens startsted (Amsterdam) samt bustransport under rejsen. Vi udarbejder gerne et tilbud, hvor al transport er inkluderet – kontakt os!

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Amsterdam – Newcastle
Færgeoverfart fra Amsterdam til Newcastle med DFDS Seaways. Overnatning ombord.

Dag 2: Newcastle – Glasgow
Efter morgenmaden ombord ankommer I til det engelske fastland. Ved Gretna Green, den romantiske “bryllupsby”, krydser I den skotske grænse og ankommer til Glasgow. Her får I en guidet rundtur i denne spændende kunst- og kulturmetropol.
Overnatning i Glasgow.

Dag 3: Glasgow – Schiffahrt ved Loch Ness – Aviemore/Newtonmore
Skotlands smukke landskab er præget af søer, dale og bjerge. Turen går forbi søen Loch Lomond og videre til den ensomme Glen Coe-dal. Det var her, tilhængere af MacDonald-klanen blev dræbt, fordi de nægtede at sværge troskab. Vi anbefaler en bådtur på Loch Ness-søen, hvor I måske får øje på søuhyret Nessie.
Overnatning i Aviemore/Newtonmore.

Dag 4: Udflugt til nordvesten og højlandet
Idylliske og ensomme landskaber venter jer på dagens rute, som går til det nordvestlige højland. Langs med bugten Beauly Firth kører I til halvøen Black Isle. Herfra fortsætter I langs søen Loch Glascarnoch til Braemore. Vi anbefaler at gøre stop ved det 30 m. høje vandfald, som ligger i den imponerende kløft Corrieshalloch. Lad jer overraske af de tropiske Inverewe Gardens ved Poolewe, som er fyldt med farverige blomster og planter. På tilbagevejen til hotellet kører I forbi Loch Maree og igennem Achnasheen.

Dag 5: Aviemore/Newtonmore – Blair Castle og whiskysmagning – Edinburgh
I forlader højlandet og sætter kursen mod Edinburgh. I må ikke snyde jer selv for et stop ved det snehvide eventyrslot Blair Castle. Herefter venter en whiskysmagning på et af Skotlands utallige destillerier: Edradour. Sidste stop på dagens rute er Edinburgh. I ser nærmere på Skotlands kulturelle midtpunkt på en byrundtur. Værd at se er bl.a. det imponerende slot Edinburgh Castle og Palace of Holyrood House, den officielle residens for den britiske monark i Skotland.
Overnatning i Edinburgh.

Dag 6: Edinburgh – Newcastle – Færgeoverfart
I dag siger I “goodbye” til landet med whisky, sækkepiber og fascinerende højland. Turen over grænsen fra Skotland til England byder på betagende landskaber og mange historiske steder såsom Melrose og Jedburgh. Vi kan anbefale et besøg i det lille, romantiske kapel, som Dan Brown beskriver i hans romaner. Oplev magien i disse mystiske byer, inden turen går til Newcastle. Hen ad eftermiddagen går I ombord på færgen mod Amsterdam.

Dag 7: Amsterdam – Hjemrejse