En smuk hovedstad med mange seværdigheder
Rejsedatoer: 27. april - 30. april 2023

Oslo er en blomstrende by i bunden af den smukke Oslofjord. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt med den gamle bydels gader og pladser med omfattende grøn bevoksning som en kontrast til dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter. I Oslo er der meget at give sig til. Mange spændende musseer, fx Munch Museet, Bygdøy, Vigelands Parken, Operahuset o.m.a.

Man spiser godt på Aker Brygge, og lige i nærheden findes både butikker og gallerier at udforske. De største shopping gader ligger omkring Karl Johans Gate.

Tilmeld dig turen ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Cirkusrevyen 2020

Denne tur er lavet i samarbejde med Foreningen Norden.

Pris pr. person i dobbeltværelse/dobbeltkahyt:
Kr. 4.000,-

Tillæg for enekahyt og eneværelse: kr. 1.400,-
Tillæg for udvendig kahyt (på forespørgsel): kr. 500,-

Afrejsedato: Torsdag den 27. april 2023
Hjemkomst:
Søndag den 30. april 2023

Afrejse fra: Frederikshavn

 

Prisen inkluderer:

DFDS Frederikshavn-Oslo t/r i indvendig 2-sengs kahyt type BL
Morgenmad på udrejse og middag på hjemrejse
2 nætter på Thon Hotel Opera ****
2 x lækker morgenbuffet på hotellet
72-timers Oslo pass, der giver fri transport med busser og sporvogne, samt ikke mindst fri entre til en række attraktioner, bl.a. Munch Museet og det nye Nasjonalmuseum

Program

Torsdag den 27. april:

Afgang fra Frederikshavn kl. 23:55
Ankomst til Oslo kl. 10:00 *) dagen efter

Under opholdet i Oslo bliver der arrangeret ture til:

Munch Museet: I MUNCH finnes Edvard Munchs gave til Oslo by bl.a. 1 100 malerier, 4 500 tegninger og akvareller, 18 000 grafiske arbejder, 6 000 bøger, breve og andre dokumenter. På museet vises et udpluk af disse og foruden Munchs kunst, vises samtidskunst i verdensklasse i det 13 etager høje byggeri.

Det nye Nasjonalmuseet som åbner 11. juni 2022. Oplev ældre og moderne kunst, samtidskunst, arkitektur og design under samme tag og på helt nye måder i Nordens største kunstmuseum.

Søndag den 30. april

Afrejse fra Oslo kl. 15:00
Ankomst til Frederikshavn kl. 01:00 *) dagen efter

Udførligt dagsprogram følger...

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020

Vores hotel

Thon Hotel Opera ****

Hotellet ligger centralt placeret i Bjørvika – tæt på Oslo`s verdensberømte Opera. Munch museet og Deichmanske hovedbibiliotek ligger også kun et stenkast fra hotellet. Al transport findes i umiddelbar nærhed ligesom et varieret shopping- og udelivstilbud findes i både Bjørvika og på den traditionelle Karl Johans gade. Hotellet har 480 værelser, alle med bad og toilet, TV, minibar, telefon, hårtørrer, strygejern, el-kedel.

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.