En smuk hovedstad med mange seværdigheder
Rejsedatoer: 20. august - 23. august 2023

Oslo er en blomstrende by i bunden af den smukke Oslofjord. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt med den gamle bydels gader og pladser med omfattende grøn bevoksning som en kontrast til dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter. I Oslo er der meget at give sig til. Mange spændende museer, fx Munch Museet, Bygdøy, Vigelands Parken, Operahuset o.m.a.

Man spiser godt på Aker Brygge, og lige i nærheden findes både butikker og gallerier at udforske. De største shopping gader ligger omkring Karl Johans Gate.

Tilmelding senest d. 20/6-23. Tilmeld dig turen ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Cirkusrevyen 2020

Denne tur er lavet i samarbejde med Ældresagen.

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 5.800,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 940,-
Tilkøb: Operabillet

Afrejsedato: Søndag den 20. august 2023
Hjemkomst:
Onsdag den 23. august 2023

Afrejse fra: Nørresundby

Tilmeldingsfrist: 20. juni 2023

 

Prisen inkluderer:

Bus Nørresundby-Hirtshals t/r
Color Line Hirtshals-Larvik t/r
Buffet inkl. drikkevarer på ud- og hjemrejse
Bustransport Larvik-Oslo t/r
3 nætter på Thon Hotel Opera ***
3 x morgenbuffet på hotellet
2 x middag på restaurant nær hotellet
Privat omvisning inkl. entrè Munch Museet
Privat omvisning inkl. entrè Det nye Nasjonalmuseet
2 x 24-timers billet til offentlig transport i Oslo - senior

Program

Dag 1: Søndag den 20. august

Afgang fra Pendlerpladsen Th. Sauersvej kl. 10:15
Afgang fra Ældresagens kontor Torvet Nørresundby kl. 10:30
Afgang fra Kvickly Bouet kl. 10:45
Afgang med Color Line fra Hirtshals kl. 12:45
Ankomst til Larvik kl. 16:30

I Larvik bliver vi afhentet af bus, som kører os til vores hotel i Oslo. En tur på ca. 135 km (ca. 2 timer).
Under opholdet i Oslo bliver der bl.a. arrangeret ture til:

Dag 2: Mandag den 21. august

Formiddag:
Munch Museet: I MUNCH finnes Edvard Munchs gave til Oslo by bl.a. 1 100 malerier, 4 500 tegninger og akvareller, 18 000 grafiske arbejder, 6 000 bøger, breve og andre dokumenter. På museet vises et udpluk af disse og foruden Munchs kunst, vises samtidskunst i verdensklasse i det 13 etager høje byggeri. Der er bestilt privat rundvisning.

Efter besøget tager vores guide os med på en tur med sporvogn til Frognerparken, som er en offentlig park, der bl.a. indeholder den verdensberømte skulpturpark ”Vigelandsanlægget”.

På vejen tilbage mod hotellet kan de der har lyst stå af lidt før og se Oslos ældste kirke, hvor mange berømte nordmænd, bl.a. Munch ligger begravet. Herfra går vi ned i Damstredet (hvor de fine gamle træhuse ligger) og kommer derfra til Grunerløkka og Akerselva, som er en moderne og meget charmerende bydel med masser af cafeer, designbutikker, kunstgallerier m.v. Herfra tager vi sporvognen tilbage til hotellet.

Dag 3: Tirsdag den 22. august

Formiddag:
Det nye Nasjonalmuseet som åbnede 11. juni 2022. Oplev ældre og moderne kunst, samtidskunst, arkitektur og design under samme tag og på helt nye måder i Nordens største kunstmuseum. Der er bestilt privat rundvisning.

Efter Nasjonalmuseet tager vi først en gåtur på Aker Brygge hvor der er en fantastisk udsigt over fjorden. Vi kommer til Slottsparken og Slottet, Nationaltheatret og Stortinget samt Karl Johans Gate. Vi ser også Domkirken inden vi kommer tilbage til hotellet. Undervejs vil guiden fortælle om byens historie mv.

Den norske opera og ballet (tilkøb): Vi vil en af dagene arrangere en tur til Den Norske Opera.
Desværre er programmet for august endnu ikke fastlagt, så vi må vende tilbage med dette senere.

Dag 4: Onsdag den 23. august

Afgang fra hotellet kl. 14:00
Afgang med Color Line fra Larvik kl. 17:30
Ankomst til Hirtshals kl. 21:15
Ankomst til Nørresundby/Aalborg ca. 22:30-23:00

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020

Vores hotel

Thon Hotel Opera ****

Hotellet ligger centralt placeret i Bjørvika – tæt på Oslo`s verdensberømte Opera. Munch museet og Deichmanske hovedbibiliotek ligger også kun et stenkast fra hotellet. Al transport findes i umiddelbar nærhed ligesom et varieret shopping- og udelivstilbud findes i både Bjørvika og på den traditionelle Karl Johans gade. Hotellet har 480 værelser, alle med bad og toilet, TV, minibar, telefon, hårtørrer, strygejern, el-kedel.

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.