Tag med til Stockholm - Nordens Venedig
Rejsedatoer: 18. april - 21. april 2024

Kælenavnet er velvalgt for byen er bygget over 14 øer og forbundet med over 50 broer, og er således omgivet af vand på alle sider.
Tag med på denne spændende tur til en af Europas smukkeste hovedstæder. Byen er spækket med flotte bygningsværker og imponerende kulturskatte fra en svunden tid.

Tilmeld dig turen ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

Cirkusrevyen 2020

Denne tur er lavet i samarbejde med Foreningen Norden.

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 4.795,-

Vi forventer der bliver rift om pladserne, så hurtig tilmelding tilrådes

Tillæg for eneværelse: kr. 1.550,-
Tillæg for Operabillet kat. B Kr. 500,-

Afrejsedato: Torsdag den 18. april 2024
Hjemkomst:
Søndag den 21. april 2024

Afrejse fra: Frederikshavn

Prisen inkluderer:

Stena Line Frederikshavn-Göteborg t/r
Morgenmad på udrejsen og middag på hjemrejsen
Togbillet med hurtigtog Göteborg-Stockholm t/r på 2. klasse
3 nætter på Scandic Grand Central**** i valgt værelsestype
3 x lækker morgenbuffet på hotellet
2 x 1-retters middag og 1 x 3-retters middag på hotellet
Tur gennem Gamla Stan med dansktalende guide
Entre til Kungliga Slottet

Entre til Vasa Museet
Entre til Prins Eugens Waldemarsudde
2 x 24 timers billet til offentlig transport i Stockholm

Program

Dag 1 - 18. april 2024:

Afgang fra Frederikshavn kl. 11:50 med Stena Danica. Ankomst til Göteborg kl. 15:15.

Efter ankomst til Göteborg transport i taxi til Centralstationen. Betales direkte, ca. kr. 105 pr. pers. t/r.
Afgang fra Göteborg C kl. 16:54 – med MTRX hurtigtog
Ankomst til Stockholm C kl. 20:10
Undervejs i toget serveres et let måltid; Räksmörgås inkl. vand eller sodavand og kaffe/the (andre alternativer mulige for de, der ikke ønsker skaldyr – forhør ved booking).

Vores hotel Scandic Grand Central ligger kun 400 m fra Centralstationen.

Dag 2 - 19. april 2024:

Efter morgenmaden møder vi vores guide, som vil tage os med på en gåtur rundt i ”Gamla Stan”. Området er den ældste del af byen, og vi slutter rundturen ved Kungliga Slottet, som vi går ind og ser på egen hånd (entré er inkl.)

Herefter er resten af dagen er til egen disposition.
Gå f.eks. en tur op ad den lange gågade Drottninggatan, som har et væld af spændende butikker og cafeer.
Eller tag en rundtur med sporvogn eller bus. Det er også muligt at hoppe på nogle af de små færger, der sejler rundt mellem øerne. 24-timers billet til offentlig transport er inkl. i turen.

Middag (1 ret) serveres på hotellet kl. 17:00.

Kl. 19:00 er der reserveret billetter i Kungliga Operaen.
Tilkøb kr. 500,- person – billet i kategori B.

Forestillingen denne aften er ”La traviata”:
La traviata handler om en kvinde, der ønsker at følge sit hjerte i et konventionsstyret samfund. Operaen havde premiere i Paris i 1853 og er et af Verdis mest opførte og elskede værker. Ellen Lamms og Magdalena Åbergs fortolkning, med fokus på magtundertrykkelse og menneskeligt hykleri, havde premiere i 2019. Titelrollen synges af Ida Falk Winland, og vi ser Joel Annmo som hendes elskede Alfredo.

Dag 3 - 20. april 2024:

Efter morgenmaden tager vi bus til ”Nordiska Museet/Vasamuseet”. Vasa stævnede ud på sin Jomfru tur den 10. august 1628, men havde ikke sejlet ret langt, før det kæntrede og sank i den Stockholmske Skærgård. Først i 1961 blev skibet bjerget, og man gik nu i gang med et omfattende restaureringsarbejde, som stod på i mange år. Det nuværende Vasamuseum åbnede i 1991, og du kan godt glæde dig til en stor oplevelse.

Efter at have set skibet er der mulighed for at nyde lidt frokost i museets cafeteria. Herefter tager vi videre med bus til Prins Eugens Waldemarsudde, der oprindeligt var hjemsted for prins Eugens (1865-1947). Det er i dag et af Sveriges mest besøgte kunstmuseer. Museet byder på en bred vifte af udstillinger og programmer. Året rundt vises et udvalg af Prins Eugens egen kunst, værker fra samlingerne og skiftende udstillinger.

Museet består af hovedbygningen, ”Slottet”, der blev opført i 1903-1905 som bolig for Prins Eugen, og galleribygningen, der blev tilføjet i 1913. Arkitekten Ferdinand Boberg tegnede begge bygninger. I slottets stueetage kan du besøge Prins Eugens stue, som er bevaret fra hans tid. På bygningens øverste etage og i galleriet vises værker fra samlingerne skiftevis med midlertidige udstillinger. Udstillingsaktiviteterne omfatter værker af både samtidige kunstnere og kunstnere, der var samtidige med Prins Eugen. I prinsens smukke park og have er der skulpturer af Carl Milles m.fl. Der er også historiske bygninger som linoliemøllen fra 1785.

Efter at have set dette spændende sted tager vi tilbage til centrum, hvor der bliver tid på egen hånd. Kl. 19:00 spiser vi en lækker 3-retters middag på hotellet.

Dag 4 - 21. april 2024:

Efter morgenmaden bliver der tid på egen hånd, inden vi ved middagstid tager toget tilbage mod Göteborg.
Afgang kl. 12:13 fra Stockholm C
Ankomst kl. 15:30 til Göteborg C
Transport fra Centralstationen til Stena Terminalen foregår med taxi eller sporvogn (ikke inkl.)
Kl. 18:20 Afgang Göteborg med Stena Danica. Middag 1 ret ombord.
Kl. 21:45 Ankomst til Frederikshavn.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020
Cirkusrevyen 2020

Vores hotel

Scandic Grand Central ****

Hotellet er kun 200 m fra centrum i Stockholm. Alle værelser er med bad og toilet, trådløst internet, aircondition, tv, telefon, sikkerhedsboks, skrivebord, hårtørrer. På hotellet findes restaurant, bar, elevator, sauna, fitness faciliteter.

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.