Oplev Brighton, Salisbury, St. Ives, Dartmoor, Bristol, Bath…

Oplev unikke landskaber, haver og spændende kultur i det sydlige og sydvestlige England.

Man kan ikke besøge England uden at mærke landets og dets menneskers dejlige varme og gæstfrihed overalt, hvor man kommer. Her er naturen og landsbyerne lige så idylliske, som storbyerne er rige på charme og multikulturel mangfoldighed.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Sydengland 8 dage/7 nætter
Fra kr. 4.450,- pr. person

8 dage/7 nætter
Rundrejse fra kr. 4.450,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Færgeovergang for bus og passagerer: Calais/Dunkirk – Dover – Calais/Dunkirk
  • 7 x overnatninger i dobbeltværelse
  • 7 x engelsk morgenmad
  • 7 x aftensmad på hotel

Bemærk! Ovenstående pris inkluderer IKKE transport til/fra rejsens startsted (Calais) samt bustransport under rejsen. Vi udarbejder gerne et tilbud, hvor al transport er inkluderet – kontakt os!

Program

Dag 1: Ankomst til Brighton/Gatwick
Fra Calais tager I færgen til England. Herfra kan I køre langs kysten over byerne Rye, Hastings og Eastbourne, eller I kan vælge den hurtige rute ad motorvejen. Dagen slutter med aftensmad og overnatning i Brighton/Gatwick.

Dag 2: Brighton – Salisbury – Stourhead Garden – Exeter
Efter en morgenspadseretur, der tager jer til Royal Pavilion og gennem de gamle, smalle gågader “The Lanes”, forlader I Brighton. Turen går videre forbi Portsmouth og Southampton til den gamle, smukke by Salisbury, hvis vartegn er den storslåede katedral St. Mary’s Cathedral. Om eftermiddagen besøger I Stourhead Garden: en verdensberømt have, der blev skabt i årene 1741-1780. Havens søer, templer og sjældne træer danner et betagende landskab.
Aftensmad og overnatning i Exeter.

Dag 3: Clovelly – Tintagel – Falmouth/Newquay
På med det gode fodtøj! Biler er nemlig forbudt i Clovelly, en af Storbritanniens maleriske fiskerbyer. De stejle, brostensbelagte gader er spækket med gamle huse med smukke døre og balkoner. Om eftermiddagen fortsætter I til Tintagel, hvor legenden om kong Arthur udspiller sig omkring ruinerne af et keltisk kloster.
Overnatning i Falmouth/Newquay.

Dag 4: St. Ives – Land’s End – Falmouth/Newquay
Dagen starter med et besøg i St. Ives. Det populære turistmål er en badeby, kunstnerby og fiskerby i ét, og byen har bevaret sin unikke karakter. På vej til Land’s End besøger I “Minack Theatre” – det smukkeste friluftsteater i England; en amfiteater-lignende bygning hugget ind i klipperne med Atlanterhavet som bagtæppe. På viderefarten er der foto-pause i Marazion ved øen med slottet St. Michael’s Mount.

Dag 5: Trebah Garden – Lanhydrock – Lostwithiel/Plymouth
Dagens første destination er Trebah Gardens: Den fortryllende, 10 hektar store have ligger i en slukt og gemmer på vandløb og damme fyldt med eksotiske planter såsom blå og hvide hortensiaer. Herefter stopper I ved Falmouth for at besøge Lanhydrock House and Gardens, som ligger i Fowey Valley. Den grønne have, som er kendt for sine frodige magnoliaer, lukker sig som en hestesko omkring et af Cornwalls fineste palæer.
Overnatning i Lostwithiel/Plymouth.

Dag 6: Dartmoor – Wells – Bristol
Turen går gennem det enestående landskab i Dartmoor National Park forbi Exeter for til sidst at ende i Bristol. Undervejs besøger I den eventyrlige by Wells, der kan prale af at have en af Englands smukkeste katedraler. Værd at opleve er også “Vicar’s Close”, som er en gade med boliger fra det 14. århundrede.
Overnatning i Bristol.

Dag 7: Bath – Stonehenge – Maidstone
Om formiddagen besøger I Bath, Englands berømte kurbads-by med en malerisk beliggenhed ved Avon-floden. I Bath er hovedattraktionen de velbevarede, romerske bade. Rejsen fortsætter til det forhistoriske monument Stonehenge og videre ind i Maidstone-området.
Aftensmad og overnatning.

Dag 8: Hjemrejse
I dag tager I afsked med England. Færgen sejler jer tilbage til Calais.