Oplev Capri, Pompeji/Vesuv & Amalfikysten

Tag på grupperejse til Syditalien, “landet hvor citronerne blomstrer” og oplev højdepunkterne omkring Napolibugten. Her finder i nogle af verdens smukkeste kyststrækninger med storslåede udsigter, små romantiske byer og den eksklusive ø Capri.

Et af rejsens højdepunkter er udflugten til Pompeji med vulkanen Vesuv. Det var et udbrud fra denne berygtede vulkan, der var skyld i Pompejis undergang i år 79. Vulkanen er fortsat aktiv og byder på fantastiske udsigter fra toppen af krateret.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Syditalien 5 dage/4 nætter
Fra kr. 2.445,- pr. person

5 dage/4 nætter
Fra kr. 2.445,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • 4 x overnatninger på 4-stjernet hotel
  • 4 x morgenmadsbuffet
  • 4 x aftensmad på hotel
  • Engelsktalende rejseleder v/udflugt til Capri, Pompeji/Vesuv og Amalfikysten
  • Færgetransport til og fra Capri samt rundtur på øen i minibus

Bemærk! Prisen inkluderer IKKE fly til og fra Italien. Vi udarbejder dog gerne et skræddersyet tilbud inkl. fly. Kontakt os med jeres ønsker.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Ankomst til Italien
Aftensmad og overnatning.

Dag 2: Udflugt til øen Capri
Denne dag oplever I den berømte ø Capri. Efter ca. 1 times sejltur ankommer I til Capris havn, hvor der står en minibus klar til jer. Rejselederen tager jer med rundt og ser øens attraktioner, heriblandt den vidunderlige udsigt over Napoli-bugten og den livlige piazza. På sidegaderne indbyder sofistikerede designerbutikker til vinduesshopping. Hvis vejret er godt og havet roligt, kan vi anbefale til Den Blå Grotte.
I køres tilbage til havnen og sejler til fastlandet igen. Aftensmad og overnatning på hotel.

Dag 3: Udflugt til Pompeji/Vesuv
Om formiddagen skal I på udflugt til Pompeji. Under kyndig vejledning af en rejseleder går I på opdagelse i denne antikke, romerske by, som giver et enestående indblik i livet i oldtiden. Som dagens højdepunkt skal I naturligvis opleve vulkankrateret Vesuv. Fra toppen er der en fantastisk panorama-udsigt over Napoli-bugten og dens byer og øer.
Aftensmad og overnatning på hotel.

Dag 4: Udflugt til Amalfikysten
I dag skal I opleve en af Italiens smukkeste kyststrækninger – Amalfikysten. Her er det et must at besøge byen Amalfi, hvor husene klamrer sig til de stejle klippevægge. Lad jer fortrylle af duftene i den berømte, magiske have Ravello, og smag på den lækre citronlikør “Limoncello”.
Aftensmad og overnatning på hotel.

Dag 5: Hjemrejse efter morgenmaden