Vi skræddersyer din kør-selv-ferie i USA

En kør-selv-ferie i USA er en uforglemmelig oplevelse! USA er de mange muligheders land – her finder du alt lige fra de fantastiske storbyer, metropolen New York med dens mange spændende seværdigheder, hovedstaden Washington DC med de mange historiske monumenter, Californien med Los Angeles, San Francisco og den berømte Highway 1 langs den smukke Stillehavskyst. De fantastiske nationalparker, Grand Canyon, Yosemite, Yellowstone, Zion, spillebyen Las Vegas... Ja, vi kunne blive ved. Der er næsten uendelige muligheder for en rigtig spændende oplevelsesferie.

Men husk, at USA er et kæmpeland – der er 4500 km fra øst til vest og 2500 km fra syd til nord, så man når ikke det hele på en almindelig ”dansk ferie” – det kræver god planlægning, og her er det en god idé at have de rigtige eksperter med på råd.

Vi hjælper hvert år mange familier med at tilrettelægge netop deres helt egen USA-rejse, som er skræddersyet præcist efter deres ønsker og drømme. Skal vi også hjælpe dig?

Når du tager på kør-selv-ferie i USA, har du mulighed for at besøge mange af de kendte attraktioner og rig lejlighed til at opleve den spændende natur og de charmerende byer.

En kør-selv-ferie giver dig den ultimative frihed og fleksibilitet. På jeres kør-selv-ferie vælger du selv tempo, rute og rejsens længde. Denne ferieform er perfekt til både par, børnefamilier, venner eller solorejse. Sæt bilen i gear - og så er I klar til afgang!

Kør-selv-ferie i USA

eller ring til os på:
 98 11 34 00

Priseksempel

2-ugers kør-selv-ferie i USA:
Fra kr. 5.095,- pr. person

Prisen inkluderer:
Flyrejse Aalborg - Washington DC t/r
2 ugers billeje (biltype C)
Fri kilometer og forsikringer

Vi hjælper gerne med at tilrettelægge ruten, booke overnatninger, m.v.
Priseksempel er ved 4 personer i bilen. Priserne afhænger af rejseperioden samt pladssituationen. Vi tager derfor forbehold for ændringer.

Kør-selv-ferie i USA