Vi skræddersyer din ferie i USA

Oplev landets mange facetter på en kombi ferie i USA! USA er de mange muligheders land – her finder du alt lige fra de fantastiske storbyer, metropolen New York med dens mange spændende seværdigheder, hovedstaden Washington DC med de mange historiske monumenter, Californien med Los Angeles, San Francisco og den berømte Highway 1 langs den smukke Stillehavskyst. De fantastiske nationalparker, Grand Canyon, Yosemite, Yellowstone, Zion, spillebyen Las Vegas... Ja, vi kunne blive ved. Der er næsten uendelige muligheder for en rigtig spændende oplevelsesferie.

Men husk, at USA er et kæmpeland – der er 4500 km fra øst til vest og 2500 km fra syd til nord, så man når ikke det hele på en almindelig ”dansk ferie” – det kræver god planlægning, og her er det en god idé at have de rigtige eksperter med på råd.

Vil I have flere oplevelser på den samme ferie, er en kombiferie måske sagen. Oplev 2 destinationer på én rejse. Det kunne f.eks. være en tur til New York og Washington DC som i priseksemplet til nedenfor. Man kan også sagtens kombinere andre destinationer; mulighederne er mange!

Vi hjælper hvert år mange familier med at tilrettelægge netop deres helt egen USA-rejse, som er skræddersyet præcist efter deres ønsker og drømme. Skal vi også hjælpe dig?

ferie i USA

eller ring til os på:
 98 11 34 00

Priseksempel

1-uges kombi ferie i USA:
Fra kr. 9.195,- pr. person

Prisen inkluderer:
Flyrejse Aalborg - New York, Washington DC - Aalborg
4 nætter på 3-stjernet hotel på Manhattan i New York
AMTRAK-tog fra New York til Washington DC
3 nætter på 3-stjernet hotel centralt i Washington DC

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder. Vi udarbejder gerne et rejseforslag helt efter jeres ønsker. Priseksempel er ved 2 personer i dobbeltværelse. Priserne afhænger af rejseperioden samt pladssituationen. Vi tager derfor forbehold for ændringer.

ferie i USA