Oplev "Mulighedernes Land" i motorhome

Drømmer du om en ferie i motorhome i USA? USA er de mange muligheders land – her finder du alt lige fra de fantastiske storbyer, metropolen New York med dens mange spændende seværdigheder, hovedstaden Washington DC med de mange historiske monumenter, Californien med Los Angeles, San Francisco og den berømte Highway 1 langs den smukke Stillehavskyst. De fantastiske nationalparker, Grand Canyon, Yosemite, Yellowstone, Zion, spillebyen Las Vegas... Ja, vi kunne blive ved. Der er næsten uendelige muligheder for en rigtig spændende oplevelsesferie.

Men husk, at USA er et kæmpeland – der er 4500 km fra øst til vest og 2500 km fra syd til nord, så man når ikke det hele på en almindelig ”dansk ferie” – det kræver god planlægning, og her er det en god idé at have de rigtige eksperter med på råd.

Motorhome er en fantastisk rejseform, hvor I er helt uafhængige af hotelreservationer, restaurationspriser og lignende. Dette kan anbefales til alle, som elsker naturen. I får ubegrænsede muligheder for en afslappet ferie og kan lægge planer fra dag til dag eller blot køre ud i det blå og lade tilfældighederne råde.

Et motorhome er et hjem på hjul, og det giver en dejlig tryghed på jeres ferie. Motorhomes er praktisk indrettede med plads op til 7 personer. Vi finder naturligvis det helt rigtige motorhome, der passer til netop jeres drømmeferie. De er nemme at køre – det kræver blot et almindeligt kørekort.

motorhome i USA

eller ring til os på:
 98 11 34 00

Priseksempel

2-ugers motorhome ferie i USA:
Fra kr. 7.895,- pr. person

Prisen inkluderer:
Flyrejse Aalborg - Los Angeles t/r
2 ugers leje af motorhome (type C30) med plads til 4 personer
Max 2000 miles

Vi hjælper gerne med at tilrettelægge ruten, booke overnatninger, m.v.
Priseksempel er ved 4 personer i motorhome. Priserne afhænger af rejseperioden samt pladssituationen. Vi tager derfor forbehold for ændringer.

motorhome i USA