USA, Bahamas, Jamaica & Caymanøerne

Tag med MSC Cruises på krydstogt til Caribien. Caribien har altid har været en af de smukkeste og mest fascinerende destinationer i verden – et paradis for enhver turist, der vil slappe af i fortryllende omgivelser, omgivet af lange hvide sandstrande, palmetræer, eksotiske frugter, turkisblåt hav og koralrev med et mylder af farvestrålende tropiske fisk.

Priser fra kr. 3.529,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfgang
1 SøndagMiami, USA-18:00
2MandagOcean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas07:0019:00
3TirsdagPå havet--
4OnsdagOcho Rios, Jamaica10:0017:00
5TorsdagGeorge Town, Caymanøerne10:0018:00
6FredagPå havet--
7LørdagKey West, USA07:0018:00
8SøndagMiami, USA07:00-

Afrejse fra Miami hver anden søndag:
10. maj - 25. oktober 2020

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Armonia. Selv inden MSC Armonia har sat sejl, er det som at tage på opdagelsesrejse, når man stiger ombord. MSC Armonia er blevet renoveret for nylig og er blevet udvidet med nye, rummelige balkonkahytter, så du kan nyde den pragtfulde panoramaudsigt. Man har også udbygget restauranterne og buffeterne for at kunne byde på et endnu større udbud af lækkerier, og man har udvidet med et 330 m² stort område til musik og dans.

Sammen med førsteklasses samarbejdspartnere, som Chicco, LEGO® og Namco® har MSC Cruises skabt fantastiske nye legeområder til børn i alle aldre, blandt andet en spændende vandspark med masser af sjove vandlege.

For at kunne tilbyde endnu flere former for afslapning, har man også udbygget det luksuriøse MSC Aurea Spa, som nu har mere plads til spabehandlinger.

La Fenice Theatre er en moderne nyfortolkning af traditionelt tilsnit. På dette skib skal aftenshowene bestilles i forvejen ombord (ikke nødvendigt på andre skibe). Der kan bestilles plads på tre hurtige måder: etabler forbindelse til skibets interne netværk (gratis via Wi-Fi) med din mobil eller tablet, brug touch-skærmene, som er placeret rundt omkring på skibene, eller bed personalet om hjælp.

For MSC Armonia er et skib lige efter din smag.

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.