USA, Honduras, Belize, Mexico & Bahamas

Tag med MSC Cruises på krydstogt til Caribien. Caribien har altid har været en af de smukkeste og mest fascinerende destinationer i verden – et paradis for enhver turist, der vil slappe af i fortryllende omgivelser, omgivet af lange hvide sandstrande, palmetræer, eksotiske frugter, turkisblåt hav og koralrev med et mylder af farvestrålende tropiske fisk.

Priser fra kr. 4.679,- pr. person

  7-nætters krydstogt
  Helpension ombord
  Gratis underholdning og aktiviteter ombord
  Mulighed for at tilkøbe flyrejse

Rejserute

DagHavnAnkomstAfrejse
1SøndagMiami, USA-17:00
2MandagPå havet--
3TirsdagIsla de Roatan, Honduras09:0017:00
4OnsdagBelize City, Belize08:0018:00
5TorsdagCosta Maya, Mexico08:0017:00
6FredagPå havet--
7LørdagOcean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas09:0023:55
8SøndagMiami, USA07:00-

Afrejse fra Miami hver anden søndag:
8. november 2020 - 28. marts 2021

Om skibet

På dette krydstogt i Middelhavet med MSC Cruises sejler du med MSC Meraviglia.

Meraviglia - Wonder på engelsk eller Underværk på dansk - beskriver den overvældende følelse, der opstår, når vi ser noget nyt og spændende, som nærmer sig grænsen for det, vi troede var muligt. MSC Meraviglia udgør en avanceret kombination af den seneste teknologi og kærligheden til havet, sofistikeret design og fremragende komfort - et skib, der vil overvælde sine passagerer.

Med Meraviglias nye planløsning med store åbne arealer både inden døre og uden døre er krydstogtet perfekt, uanset årstid. De eksklusive MSC Yacht Club-områder er flere og større. Taget på promenadedækket er dækket af en enorm 480 m2 stor LED-skærm – en digital himmel, som viser smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgang eller den stjerneklare nattehimmel. Også arealerne til underholdning er vokset: Der er en forlystelsespark og en vandpark, store panoramavinduer og to promenadedæk med tag.

MSC Meraviglia producerer ikke flydende affald, og røg- og CO2-udslip bliver neutraliseret. Energieffektiviteten garanteres af skrogets konturer og skibets fremdriftsystem.

 tilsnit. På dette skib skal aftenshowene bestilles i forvejen ombord (ikke nødvendigt på andre skibe). Der kan bestilles plads på tre hurtige måder: etabler forbindelse til skibets interne netværk (gratis via Wi-Fi) med din mobil eller tablet, brug touch-skærmene, som er placeret rundt omkring på skibene, eller bed personalet om hjælp.

For MSC Armonia er et skib lige efter din smag.

MSC Cruises har en lang og stolt tradition med krydstogter – og mere end 1000 ruter i hele verden. MSC Cruises har ruter til blandt andet Middelhavet, De Forenede Arabiske Emirater, Kanarieøerene og Marokko, Nordeuropa samt Antillerne og Caribien. For mere detaljeret information om afgange eller for et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os. Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud på jeres drømmekrydstogt. Se flere krydstogter her.