Favorit rejsemål: Thailand

Jeg har valgt Thailand som mit favorit rejsemål. Der er mange fantastiske steder i verden, men der er noget helt specielt ved Thailand. En meget imødekommende befolkning, storslået natur, de mest fantastiske badestrande, templerne, rismarkerne, regnskovene, fantastisk mad, og så får man bare rigtig meget for pengene i Thailand.

Landet er 12 gange større end Danmark, og i den farverige hovedstad Bangkok bor der knap 7 millioner mennesker. Byen er på én gang både betagende, lidt snavset og blændende smuk. Sydpå findes en perle af et tropisk ferieparadis – Øen Phuket. Her finder man nogle af vestkystens bedste strande og et væld af udflugtsmuligheder. Men for mig var turens højdepunkt uden sammenligning de 3-dages Chiang Mai Trekking med overnatning i enkle hytter i stammelandsby, elefantridning, tømmerflådesejlads og storslået natur.

Thailand giver så mange store oplevelser og indtryk, at man vender tilbage igen og igen. Overalt mødes man af det smilende thailandske folk med et charmerende smil, foldede hænder og et Sawasdee Kaa – Velkommen!

Velkommen til gæstfrihedens og smilenes land!

ann-madsen-27330-58
Ann Madsen – Rejsekonsulent