Firmarejser

Socialt samvær, friske input, teambuildling, medarbejderpleje, kundepleje, ny faglig viden… Der er mange fordele ved at tage på en firmarejse.

Vi er eksperter i grupperejser og kan hjælpe, uanset om I ønsker at tage på personaletur, konferencerejse, inspirationstur, messerejse, teambuildingtur eller fornøjelsestur.

Mulighederne er mange, og rejsen kan skræddersyes helt efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsemål, rejsetidspunkt, rejseform, indkvartering, program m.m.

Hvorfor skal Euro Tourist arrangere jeres firmarejse?

  • Vi står for alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen
  • Vi tilbyder en fast kontaktperson, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut
  • Vi har mange års erfaring i branchen og giver professionel vejledning, råd og forslag
  • I sparer tid og kan koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet

Nedenfor finder I programforslag på et udvalg af vores rejsemål. Vi håber, at dette kan give inspiration til jeres næste rejse.

Velkommen på tur med
EURO TOURIST GRUPPEREJSER

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Feedback fra vores kunder

“I forbindelse med klubrejse til Provence henvendte vi os til 6 forskellige rejsebureauer, men Euro Tourist var dem der var mest imødekommende. Vi fremsatte selv nogle ønsker, og så blev vi præsenteret for et færdigt program, som alle var meget tilfreds med, rejsebureauet sørgede for alt og stillede en erfaren rejseleder til rådighed under hele turen. Jeg kan varmt anbefale Euro Tourist til jeres næste rejse.”
– Formand Paul Holm, Aalborghus Y’s Men’s Club.

“Meget god hjælp forud for rejsen, dejligt med hurtigt kendskab til vore forventninger og god betjening ved ændringer før afgang.”
– Lindholm Sogn

“Tilfreds kunde gennem mange år.”
– Aalborg Seniorsport

Læs mere her

 

Firmarejse Berlin

fra 1.695 kr.
 

Firmarejse Istanbul

fra 2.850 kr.