Tag på firmarejse til Hamburg
Priser fra kr. 1.465,- pr. person

Styrk jeres sammenhold, få nye idéer og inspiration, beløn medarbejderne og udvid jeres horisont på en firmarejse til Hamburg. Der er mange fordele ved at tage på en firmarejse. Vi kan hjælpe uanset om I ønsker at tage på personaletur, erhvervsrejse, konferencerejse, inspirationstur, messerejse eller teambuildingtur.

Udover de klassiske historiske og kulturelle seværdigheder i Hamburg, kan vi også hjælpe med de mere skræddersyede og unikke oplevelser på jeres firmarejse. Vi kan både hjælpe med aktiviteter af faglig og social karakter, fx virksomhedsbesøg, bryggeribesøg, leje af mødelokaler og middagsreservationer.

Har I spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Busrejse

3 dage / 2 nætter fra kr. 1.465,- pr. person
Prisen inkluderer:

Busrejse hjemby – Hamburg t/r (tillæg for evt. færge- og broafgifter)
Bus og chauffør til rådighed under opholdet (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
2overnatninger i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode, pladssituationen samt gruppens størrelse. Prisen er baseret på rejse i lavsæson.
Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker - det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Hvad kan I opleve på jeres firmarejse til Hamburg?

Hamburg byder på utallige historiske seværdigheder, som byens 1200 år gamle historie har efterladt. Her kan bl.a. nævnes St. Michaelis Kirke samt byens rådhus. Af populære attraktioner i Hamburg kan man heller ikke komme udenom Miniatur Wunderland, som er verdens største modeljernbaneudstilling. Desuden kan man ikke besøge Europas næststørste havneby uden at tage et nærmere kig på havnen – fx på en havnerundfart. Yderligere skal nævnes, at Hamburg har ca. 2.500 broer over byens mange kanaler – det er flere end i Venedig, Amsterdam og London tilsammen.

Udover transport og indkvartering kan vi også være behjælpelige med diverse aktiviteter i Hamburg. Vi hjælper gerne med et komplet besøgsprogram eller forslag til besøgsmuligheder. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Virksomhedsbesøg, fx hos Airbus eller Deutsche Bahn
 • Bryggeribesøg
 • Havnerundfart med dansktalende guide
 • Middagsreservationer
 • Museumsbesøg
 • Leje af mødelokaler
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Besøg i koncentrationslejren Neuengamme
 • Entré til Miniatur Wunderland
 • Besøg på Chocoversum (chokolademuseum)
 • Guidet rundtur på Volksparkstadion
Firmarejse til Hamburg
Firmarejse til Hamburg

Indkvarteringsforslag

 

PLAZA Inn Hamburg Morfleet
Halskestr. 72, D-22113 Hamburg

3-stjernet hotel beliggende i Morfleet-kvarteret, ca. 9 km. fra Hamburg centrum. Hotellet ligger tæt på motorvejen, og her er også gode forbindelser til centrum med offentlig transport.

Hotellet har døgnåben reception, gratis Wi-Fi, restaurant, bar og terrasse. Ejendommen rummer i alt 180 værelser, som alle har bad/toilet, TV, skrivebord, telefon, hårtørrer og sikkerhedsboks.

Det siger vores kunder...

“I forbindelse med klubrejse til Provence henvendte vi os til 6 forskellige rejsebureauer, men Euro Tourist var dem der var mest imødekommende. Vi fremsatte selv nogle ønsker, og så blev vi præsenteret for et færdigt program, som alle var meget tilfreds med, rejsebureauet sørgede for alt og stillede en erfaren rejseleder til rådighed under hele turen. Jeg kan varmt anbefale Euro Tourist til jeres næste rejse.”
– Formand Paul Holm, Aalborghus Y’s Men’s Club

.

"Meget god hjælp forud for rejsen, dejligt med hurtig kendskab til vore forventninger og god betjening ved ændringer før afgang"
Lindholm Sogn

"Vi er kommet hjem fra en alletiders personaletur til Krakow. Alt gik bare som det skulle. Tak for godt samarbejde."
- VUC Hvidovre Amager

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres firmarejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres firmarejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!