Tag på firmarejse til Barcelona
Priser fra kr. 2.525,- pr. person

Styrk jeres sammenhold, få nye idéer og inspiration, beløn medarbejderne og udvid jeres horisont. Der er mange fordele ved at tage på en firmarejse. Vi kan hjælpe uanset om I ønsker at tage på personaletur, erhvervsrejse, konferencerejse, inspirationstur, messerejse eller teambuildingtur.

Udover de klassiske historiske og kulturelle seværdigheder i Barcelona, kan vi også hjælpe med de mere skræddersyede og unikke oplevelser på jeres firmarejse. Vi kan både hjælpe med aktiviteter af faglig og social karakter, fx virksomhedsbesøg, vinsmagning, leje af mødelokaler og middagsreservationer.

Har I spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

4 dage / 3 nætter fra kr. 2.525,- pr. person
Prisen inkluderer:

Flyrejse København* - Barcelona t/r
3 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

*Fraprisen er baseret på flyrejse fra København, men det er også muligt at flyve fra både Billund og Aalborg.
Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode, pladssituationen samt gruppens størrelse. Prisen er baseret på rejse i lavsæson. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker - det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Hvad kan I opleve på jeres firmarejse til Barcelona?

Barcelona byder på Gaudis berømte bygningsværker, de lækreste tapas og en altid levende Ramblas. På jeres firmarejse til Barcelona må I ikke gå glip af Gaudis mest berømte bygningsværk, kirken La Sagrada Familia. Et andet arkitektonisk mesterværk, som er et besøg værd, er det smukke koncerthus Palau de la Música Catalana. Interesserer I jer for fodbold, er et besøg på Camp Nou også et must. Af spændende museer byder Barcelona bl.a. på kunstmuseet MNAC, videnskabsmuseet CosmoCaixa samt Picasso-museet.

Vi kan være behjælpelige med alverdens forskellige aktiviteter på jeres firmarejse til Barcelona. Vi hjælper gerne med et komplet besøgsprogram eller forslag til besøgsmuligheder. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Virksomhedsbesøg, fx på SEAT-fabrik
 • Besøg på vingård inkl. vinsmagning
 • Lufthavnstransport
 • Middagsreservationer
 • Byrundtur med engelsktalende guide
 • Besøg på Estrella-bryggeriet
 • Museumsbesøg
 • Guidet rundtur på Camp Nou
 • Leje af mødelokaler
 • Guidet rundtur i La Sagrada Familia
 • Billetter til sightseeing bus
 • Transportkort til offentlig transport
 • Bryggeribesøg
 • Udflugt til Montserrat
 • Flamenco-lektioner
 • Madlavningskurser
 • Cykelture med guide
 • Bådtur langs Barcelonas kyst
Firmarejse til Barcelona
Firmarejse til Barcelona

Det siger vores kunder...

“I forbindelse med klubrejse til Provence henvendte vi os til 6 forskellige rejsebureauer, men Euro Tourist var dem der var mest imødekommende. Vi fremsatte selv nogle ønsker, og så blev vi præsenteret for et færdigt program, som alle var meget tilfreds med, rejsebureauet sørgede for alt og stillede en erfaren rejseleder til rådighed under hele turen. Jeg kan varmt anbefale Euro Tourist til jeres næste rejse.”
– Formand Paul Holm, Aalborghus Y’s Men’s Club

.

"Meget god hjælp forud for rejsen, dejligt med hurtig kendskab til vore forventninger og god betjening ved ændringer før afgang"
Lindholm Sogn

"Vi er kommet hjem fra en alletiders personaletur til Krakow. Alt gik bare som det skulle. Tak for godt samarbejde."
- VUC Hvidovre Amager

Indkvarteringsforslag

 

Hotel Barcelona House
Carrer dels Escudellers 19, 08002 Barcelona

3-stjernet hotel beliggende i hjertet af Barcelonas gotiske kvarter, kun 200 m fra den berømte boulevard Las Ramblas. Her befinder I jer i gåafstand til mange af byens største seværdigheder, restauranter, barer og shoppinggader. Der er desuden mindre end 2 km til stranden.
Hotellet er moderne indrettet og har døgnåben reception, gratis Wi-Fi, elevator og bagageopbevaring. Værelserne har bad/toilet, aircondition, skrivebord, TV, hårtørrer, sikkerhedsboks og telefon.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres firmarejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres firmarejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!