Rejser på egen hånd

Tag på en skræddersyet rejse, som er tilpasset dine ønsker og behov

Vi tilbyder skræddersyede rejser på egen hånd til Indonesien via vores samarbejdspartner Kembang Travel.

Indonesien, verdens fjerde største nation, er et eledorado af betagende natur, gamle kulturer, traditioner og overleveringer, et hav af religioner, kulinariske lækkerier, fascinerende landskaber med regn- og mangroveskove, savanne, vulkaner, økosystemer, lange strande og koralrev, museer, nutidige og gamle landsbyer, 1000-årige templer og bidrager til vores UNESCO verdensarv både fysisk, håndværksmæssigt, kulturelt, socialt og med et ”mesterværk af mundligt og imaginær verdensarv.”

Med dét udgangspunkt og Kembang Travel’s store personlige netværk bygget op over næsten 60 år bliver en rejse på egen hånd til Indonesien en unik oplevelse helt efter dine ønsker – hvad enten du foretrækker at blive en del af et lokalsamfund, trekke i regnskove, opleve dyreliv, se vulkaner, snorkle, genoprette koralrev, dykke, studere templer og religioner, spille golf, blive mættet af kultur, deltage i teater workshops eller lære at lave spændende mad. Eller måske bare være til eller ønsker en blanding af det hele, så klarer vi alt det praktiske.

En personlig rejse kan være for én enkelt deltager til 50+ deltagere, og det er ikke en forudsætning ved flere deltagere, at alle har de samme ønsker. Vi arrangerer gerne rejser, hvor deltagerne har både fælles og individuelle ønsker.

Alt efter ønske kan vi levere dansk rejseleder eller indonesisk, engelsktalende rejseleder på hele eller dele af rejsen, eller lokale engelsktalende guider på hvilken som helst destination.

Klik her for at få et skræddersyet tilbud!

Tillid og tryghed

Det handler i den grad om tillid, når man vælger et rejsebureau til at arrangere ens drømmerejse. Vi har skabt de trygge rammer med valg af dygtige samarbejdspartnere, som har den faglige viden om vores destinationer og samtidig lever op til vores krav om høj kvalitet og service.

Som dansk privatejet bureau er vi endvidere medlem af Danmarks Rejsebureau Forening samt Rejsegarantifonden, hvilket er din ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

Vores samarbejdspartner: Kembang Travel

Kembang Travel udvikler ansvarlig, bæredygtig turisme i samarbejde med lokalbefolkningen. Siden 1963 har de opbygget knap 60 års personlig erfaring med Indonesien.

 

Borneo & Bali

fra 9.995 kr.
 

Pemuteran på Vest Bali

fra 6.750 kr.