Rejse til Indonesien - fantastiske eventyr

Indonesien, verdens fjerde største nation, er et eledorado af betagende natur, gamle kulturer, traditioner og overleveringer, et hav af religioner, kulinariske lækkerier, fascinerende landskaber med regn- og mangroveskove, savanne, vulkaner, økosystemer, lange strande og koralrev, museer, nutidige og gamle landsbyer, 1000-årige templer og bidrager til vores UNESCO verdensarv både fysisk, håndværksmæssigt, kulturelt, socialt og med et ”mesterværk af mundligt og imaginær verdensarv."

Med dét udgangspunkt og vores store personlige netværk bygget op over næsten 60 år bliver en rejse på egen hånd til Indonesien en unik oplevelse helt efter dine ønsker - hvad enten du foretrækker at blive en del af et lokalsamfund, trekke i regnskove, opleve dyreliv, se vulkaner, snorkle, genoprette koralrev, dykke, studere templer og religioner, spille golf, blive mættet af kultur, deltage i teater workshops eller lære at lave spændende mad. Eller måske bare være til eller ønsker en blanding af det hele, så klarer vi alt det praktiske.

En personlig rejse kan være for én enkelt deltager til 50+ deltagere, og det er ikke en forudsætning ved flere deltagere, at alle har de samme ønsker. Vi arrangerer gerne rejser, hvor deltagerne har både fælles og individuelle ønsker.

Alt efter ønske kan vi levere dansk rejseleder eller indonesisk, engelsktalende rejseleder på hele eller dele af rejsen, eller lokale engelsktalende guider på hvilken som helst destination.

Rejse til Indonesien

eller ring til os på:
 98 11 34 00

Priseksempel

14-dages rejse til Pemuteran, Vest Bali:
Fra kr. 11.575,- pr. person

Prisen inkluderer:
Flyrejse Danmark - Bali t/r inkl. bagage
Transport fra lufthavnen til hotel i Denpasar
1 overnatning på lækkert hotel i Denpasar inkl. morgenmad
Transport fra Denpasar til Pemuteran inkl. frokost
10 overnatninger i lækker bungalow i Pemuteran inkl. morgenmad
Udflugt til Ulun Danu-templet, vandfald og kaffeplantage
Udflugt til risterrasserne i Jatiluwih
Introduktion til BIOROCK - projekt med koralrevsgenoprettelse
Transport fra Pemuteran til lufthavnen

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder. Vi udarbejder gerne et rejseforslag helt efter jeres ønsker. Priserne afhænger af rejseperioden samt pladssituationen. Vi tager derfor forbehold for ændringer.

Rejse til Indonesien