Mød vores team

Vi er et lille team med stor rejselyst og rejseerfaring, som skræddersyer rejser til hele verden. Hos os er personlig betjening i højsædet. Vi er eksperter i gruppe- og specialrejser, men vi kan så meget andet. Nedenfor kan du lære vores team lidt bedre at kende.

Eigil Frost - Direktør/Indehaver

Eigil har rejst i det meste af verden, heriblandt Europa, USA, Kina og Australien. Desuden har han været på krydstogter i Caribien og Middelhavet. Eigil har mange års erfaring i branchen og er en af vores specialister i norske grupperejser.

Send en mail på: eigil@eurotourist.dk
Ring direkte på tlf. 96 30 19 96

 

Heidi Strandhave - Bureauchef

Heidi har rejst i Europas storbyer samt USA, foruden skiferier i Norge. Derudover har hun erfaring med krydstogter i Middelhavet, Caribien og De Arabiske Emirater. Heidi har i mere end 25 år arbejdet med danske grupperejser. Desuden står hun for vores bogholderi. Læs om Heidis favorit-rejsemål her!

Send en mail på: heidi@eurotourist.dk
Ring direkte på tlf. 96 30 19 90

 

Ann Madsen - Rejsekonsulent

Ann har boet en periode i USA og har derudover rejst i både Thailand, Indien, Australien, New Zealand, Norge, Island, Grønland og Europas storbyer. Ann er ekspert i danske grupperejser samt erhvervsrejser. Læs om Anns favorit-rejsemål her!

Send en mail på: ann@eurotourist.dk
Ring direkte på tlf. 96 30 19 92

Jette Stagsted - Rejsekonsulent

Jette har rejst i bl.a. USA og Frankrig samt flere spændende rejsemål i Europa. Jette har speciale i norske grupperejser og beskæftiger sig desuden med vores LED-reklameskærm samt skræddersyede ferierejser.

Send en mail på: jette@eurotourist.dk
Ring direkte på tlf. 96 30 19 91

Hans Berthelsen - Rejsekonsulent

Hans har over 40 års erfaring i rejsebranchen. Han har rejst i bl.a. Europas storbyer, Spanien, USA, Canada, Argentina, Kina og Australien. Hans er ekspert i danske grupperejser, temarejser og skræddersyede ferierejser.

Send en mail på: hans@eurotourist.dk
Ring direkte på tlf. 96 30 19 93

Maria Thorup Søgaard - Rejsekonsulent

Maria har rejseerfaring i bl.a. Europas storbyer, Italien, Spanien, Portugal, USA og Bali. Maria har specialiseret sig i danske grupperejser. Derudover beskæftiger hun sig med vores markedsføring samt skræddersyede ferierejser.

Send en mail på: maria@eurotourist.dk
Ring direkte på tlf. 96 30 19 95

"I er ikke alene meget professionelle og servicemindede, men formår også den personlige involvering og kontakt – fantastisk."

Christina, Birkerød Gymnasium

 

Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Rejsegarantifonden nr. 1018