Temarejser
Rejser med og uden dansk rejseleder

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. På de fleste af rejserne er der dansk rejseleder.

Vi planlægger rejserne i tæt samarbejde med erfarne partnere/rejseledere, som sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.

Tillid og tryghed

Det handler i den grad om tillid, når man vælger et rejsebureau, som man måske ikke har hørt eller benyttet om tidligere. Vi har skabt de trygge rammer med valg af stærke samarbejdspartnere og dygtige rejseledere, som har den faglige viden om vores destinationer og samtidig lever op til vores krav om høj kvalitet og service.
Som dansk privatejet bureau er vi endvidere medlem af Danmarks Rejsebureau Forening samt Rejsegarantifonden, hvilket er din ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

Klik her for at se vores katalog med ferierejser

Feedback fra vores kunder

Anmeldelse af Bustur til Cirkusrevyen:
“Hjemvendt fra en rigtig fin tur til København 15. og 16. maj og med Cirkusrevyen som et fantastisk højdepunkt, vil vi gerne sige tak for en dejlig oplevelse, der fuldt ud svarede til vores forventning, og vi vil med glæde deltage i en tur gennem Euro Tourist en anden gang.”

Anmeldelse af Bustur til Cirkusrevyen:
“Det var dog den fineste tur jeg har været på – alting var perfekt, køretur i en meget fin bus, flot hotel, fin forplejning, skøn revy, fin tur til Kronborg. 1000 tak, jeg vil gerne med en anden gang.”

Læs flere tilbagemeldinger fra vores kunder her.

 

Bustur til Tivolirevyen 2024

fra 2.695 kr.
 

Færøerne - et nordatlantisk ørige

fra 20.750 kr.
 

Hummerfestival på Læsø

fra 3.995 kr.
 

Langtidsferie på Costa del Sol

fra 11.495 kr.
 

Pemuteran, Vest Bali & Ubud

fra 13.495 kr.
 

Sensommerrejse til Barcelona

fra 7.900 kr.
 

Storbyrejse til Rom

fra 8.500 kr.
 

Storbyrejse til Stockholm

fra 4.795 kr.