Temarejser
Rejser med dansk rejseleder

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m.

De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.

Tillid og tryghed

Det handler i den grad om tillid, når man vælger et rejsebureau, som man måske ikke har hørt om tidligere. Vi har skabt de trygge rammer med valg af stærke samarbejdspartnere og dygtige rejseledere, som har den faglige viden om vores destinationer og samtidig lever op til vores krav om høj kvalitet og service.
Som dansk privatejet bureau er vi endvidere medlem af Danmarks Rejsebureau Forening samt Rejsegarantifonden, hvilket er din ekstra garanti for sikkerhed og tryghed.

Klik her for at se vores katalog med ferierejser for 2022

Feedback fra vores kunder

Anmeldelse af Bustur til Cirkusrevyen:
“Hjemvendt fra en rigtig fin tur til København 15. og 16. maj og med Cirkusrevyen som et fantastisk højdepunkt, vil vi gerne sige tak for en dejlig oplevelse, der fuldt ud svarede til vores forventning, og vi vil med glæde deltage i en tur gennem Euro Tourist en anden gang.”

Anmeldelse af Bustur til Cirkusrevyen:
“Det var dog den fineste tur jeg har været på – alting var perfekt, køretur i en meget fin bus, flot hotel, fin forplejning, skøn revy, fin tur til Kronborg. 1000 tak, jeg vil gerne med en anden gang.”

Læs flere tilbagemeldinger fra vores kunder her.

 

3-dages bustur til Cirkusrevyen

fra 3.995 kr.
 

Fængslende tur til Horsens & Samsø

fra 2.795 kr.
 

Julerejse til Malaga

fra 5.500 kr.
 

Langtidsferie på Costa Tropical

fra 12.895 kr.
 

Pemuteran, Vest Bali & Ubud

fra 15.495 kr.
 

Storbyrejse til Oslo

fra 4.500 kr.
 

Vore store forfattere

fra 895 kr.